Den gravide kvinnen venter firlinger: Den andre undersøkelsen avslører en UTROLIG detalj!

1337

Paret hadde lenge prøvd å bli gravide, og måtte til slutt ty til kunstig befruktning. De ble kjempeglade da de fant ut at drømmen deres ville bli oppfylt. Og de ventet ikke bare ett barn, de ventet fire! Men kun en uke senere avslørte den andre ultralyden en virkelig utrolig detalj, som jordmoren ikke hadde oppdaget tidligere.

Noen par har det vanskeligere med å oppleve den gleden det er å bli foreldre enn andre. 

Katie og Luca Schaftelein prøvde i årevis å skape en større familie. Til slutt måtte de ty til kunstig befruktning, og da trengte de ikke lengre å bekymre seg for å få barn.

Under den første ultralyden fant paret ut at de ikke bare ventet ett barn, men hele fire barn. Drømmen deres om å bli en familie kunne nå bli virkelighet, og de kunne få den store familien de alltid hadde ønsket seg. Nesten, i hvert fall. For de drømte om en stor familie med fem barn.

Under den andre ultralyden fikk de enda en overraskelse. Ved den første ultralyden hadde nemlig det femte barnet gjemt seg. De ventet faktisk fem barn!

I uke 29 fødte Katie Schaftelein. På sykehuset fikk hun fire, friske jenter og en gutt.

De ble født rett før midnatt – på deres mors bursdag.

[adsense2]

 

På grunn av den tidlige fødselen, måtte barna være på sykehuset en stund. De så ut til å klare seg fint, og kunne dra hjem sammen med foreldrene etter seks uker.

Den første utfordringen var å se forskjell på de fire jentene. De var veldig like, derfor bestemte foreldrene seg for å gi dem neglelakk i forskjellige farger, slik at de kunne se forskjell på dem.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!