Han skal bare ta med pasientene til rommene. Men det kameraet fanger sprer seg som ild i tørt gress!

1121

Vi lever i en tid hvor medfølelse og solidaritet er mangelvare. Vel, i hvert fall hvis man skal tro på alt som vises på nyhetene. Men når vi vet at verden er et mørkt sted som ikke er det den engang var – da må vi se på de små problemene i hvert eneste hjørne av verden. Og alle gode eksempler på mennesker som viser ordentlig empati.

Som sykehusarbeideren Lindon Beckford. En mann med et hjerte av gull og en engleaktig stemme.

1

I mer enn 30 år har Lindon rørt mennesker på et sykehus i Boston, USA. Jobben hans går stort sett ut på å transportere pasienter fra eller til operasjonsstuen, fra eller til rommene deres.

For pasientene kan det å bli flyttet fra en plass til en annen være en veldig skremmende tur, så Lindons rolle er viktig. Og han har håndtert den utrolig bra i alle disse årene.

2

Lindon er nemlig et eneste stort smil. Han vet hvor skremmende transporteringen kan være for pasientene.

Han hilser alltid vennlig på pasientene med ordene:

«Jeg heter Lindon og det er jeg som skal være sjåføren din.»

Deretter bruker han musikk for å løfte pasientenes humør enda mer. Ja, i tillegg til den fantastiske kjærligheten og varmen han utgir, kan han også å synge.

[adsense2]

 

I klippet under, som har blitt delt av en halv million mennesker, har en reporter fulgt Lindon gjennom en dag på sykehuset. Det treffer virkelig hjertet når vi får se pasientenes smil når de har Lindon ved sin side.

Med flere folk som Lindon hadde verden helt klart vært et bedre sted. Jeg håper han kan inspirere oss til å overse folks svakheter, og alltid prøve å behandle hverandre med varme og respekt. Det koster jo ingenting. Og om du har en fin sangstemme – bruk den! Musikk kan være som balsam for sjelen.

Del denne historien og spre budskapet! Vi trenger flere som Lindon!