Denne enkle testen avslører mye om personligheten din! WOW!

25676

Hva en person ser i enkle bilder kan faktisk avsløre mye om personligheten deres. Dette er hele premisset bak Rorschach-metoden, hvor psykologer bruker et bredt utvalg av bilder for å lage en personlighetsprofil, som oftere enn ikke er ekstremt nøyaktig.

En psykolog hadde følgende å si om sine resultater med metoden:

«Første gang jeg kom over Rorschach-metoden var da jeg studerte for å bli psykolog. Jeg fikk en bunke med bilder og ble bedt om å si hva de skulle forestille. Jeg husker jeg tenkte at det føltes mer som en tarotkort-lesning enn en skikkelig psykologisk test.
Men når testen ble utført og tolket, dannet den en skremmende nøyaktig profil av personligheten min. Den avslørte ting om meg som ikke engang moren min visste. Jeg har vært tilhenger av denne metoden siden.»

Ok, bildet nedenfor vil ikke være på nøyaktig som den profesjonelle Rorschach-metoden, men det vil avsløre noe interessant om personligheten din.

Ta en kjapp titt på bildet og husk hvordan det ser ut.

2

Hvis du så en eksplosjon:
…Du kan være en kreativ person med en sterk fantasi. Hvis du ikke jobber innenfor det kunstneriske feltet kan det være på tide å gjøre det. Dette gjelder spesielt hvis du finner din nåværende jobb stressende.

Hvis du så to hender:
…Du har en sterk fantasi, men logikken er roten til alle dine handlinger. Du ser hva som er foran deg først, men tenker på mer. Ditt skarpe sinn og rasjonalitet gjør det vanlig for andre å komme til deg for råd.

Hvis du så et tre:
…Du er veldig imøtekommende. Ingen kan skjule noe fra deg, fordi du legger merke til alle de små detaljene som de fleste overser. Du vet og ser alt og alle.

[adsense2]

 

Hvis du ikke ser noe:
…Du må ta en ferie. Hvis du ikke klarer å se noe som helst i bildet betyr det at hjernen din er sliten og ute av stand til å utføre komplekse oppgaver på en effektiv måte.

Så, hva så du i bildet over?

Del testen med vennene dine! Kanskje du lærer noe nytt om de!

I videoen under kan du se en annen type personlighetstest: