Bussen klarer ikke å stoppe på vei ned den isete bakken. Men hva skjer videre? UTROLIG!

1280

Befolkningen i Montreal i Canada er vant til snø og is, men når veien er litt for glatt og litt for bratt, er de ikke immun mot fysikkens lover.

Denne videoen ble filmet av en ansatt i en kontorbygning. Hendelsen fant sted 5. desember og videoen har allerede blitt sett nesten 15 millioner ganger på Facebook.

Først kommer det en buss som ikke greier å stoppe, som treffer noen andre biler som nettopp har kollidert med hverandre. Så kommer det en taxi som mister kontroll og blir stående på tvers av veien nederst i bakken.
Like bak kommer en håndverker kjørende i pickup-en sin. Også han mister grepet og sklir rett inn i bakenden på den førstnevnte bussen.

Senere kommer det enda en buss som, til tross for sjåførens iherdige innsats, ikke greier å stoppe, og sklir rett inn i de andre kjøretøyene.

En politibil kommer og gjør et forsøk på å sperre av veien ved å parkere på tvers over gaten, men også de ender opp med å skli nedover den såpeglatte bakken.

[adsense2]

 

Til slutt kommer brøytebilen til unnsetning og prøver å brøyte og salte bakken. Det tar ikke lange tiden før den også begynner å skli, og smadrer politibilen og resten av bilene som ligger i en stor haug nederst i bakken.

Ganske utrolig, ikke sant? Dette gir vel hvem som helst lyst til å ligge på en solfylt strand med en fargerik cocktail!

Del videoen med vennene dine på Facebook!