Tenåringen ønsket å klippe håret før skolestart. Men SE når han forlater frisørsalongen!

1521

Videregående skole er en tid hvor du prøver å finne deg selv, og kanskje prøve ut forskjellige frisyrer og klesstiler. For denne karen fra Rock Island i USA, var det lange håret en del av utseende og personligheten hans.

Jaimee er navnet, og han er den eneste personen i familien sin med langt, krøllete hår.
Håret har blitt en del av karakteren hans, og folk sammenligner han både med John Lennon og karakteren Cousin Itt fra The Addams Family.

En dag før skolestart, besluttet Jaimee at han skulle klippe håret. Han følte ikke lenger at håret var nødvendig for at han skulle våge å være seg selv. Dessuten ville det bli en morsom overraskelse for medelevene på skolen.

[adsense2]

 

I klippet under kan du se når Jaimee drar til frisøren. Når han kommer ut ser han ut som en helt annen person. For en forvandling! Jeg skulle gjerne vært på skolen for å se reaksjonene til klassekameratene.


Det er ganske utrolig hva en liten tur innom frisørsalongen kan gjøre. Som en bonus, donerte Jaimee alt håret han klipte av til Locks of Love, en organisasjon som lager parykker av ekte hår, til barn med kreft. Dette synes vi virkelig Jaimee fortjener en applaus for!

Del historien hvis du også ønsker å støtte denne tenåringens nye stil, og ikke minst hans hjerte av gull!