Familie fant en forlatt katt. Du vil ikke tro hva veterinæren fant på røntgenbildene!

934

Det sies at katter har ni liv. Kanskje er det fordi katter har en unik evne til å overleve – selv etter at de har blitt utsatt for den mest grusomme behandlingen.

Miss Kiss ble funnet forlatt. Hennes forrige eier hadde bare dumpet henne på gaten, uten å bry seg om hva som kom til å skje med henne. Heldigvis ble katten funnet av en familie som tok vare på henne, og tok henne med til en veterinær umiddelbart.

Ingen var dog forberedt på hva veterinæren skulle finne.

Det var helt klart at Miss Kiss hadde lidd noen form for misbruk. Hun hadde flere sår på kroppen. De nye eierne hadde håpet det var nok å vaske og bandasjere katten, men det var nok mye verre enn som så.

1

Veterinæren på Utah Valley Animal Rescue besluttet å ta røntgenbilder av katten for å se etter indre skader. Resultatet sjokkerte alle!

3

Den lille katten hadde en 10 cm lang pil i hjernen. Hun hadde på magisk vis overlevd, men ingen visste hvor lenge pilen hadde vært der.

Veterinæren fant også en pil i den ene skulderen hennes.

Pilen i hodet hadde truffet på en slik måte at den ikke medførte noen livstruende skader, men det må ha vært svært smertefullt for Miss Kiss.

[adsense2]

Veterinæren bestemte seg for å operere katten og fjerne pilen, men ingen visste om hun ville overleve en slik operasjon.

Men katter har, som vi vet, ni liv. Man skulle i alle fall tro at det er sant.

4

Miss Kiss overlevde, men fikk en skade på en nerve i hjernen som gjorde henne blind på det ene øyet. Det ser ikke ut til å plage henne i det hele tatt i dag.
Passende nok ble hun adoptert av familien som fant henne.

Kevin, faren i familien som fant Miss Kiss, pleier å kaste ping pong-baller rundt omkring i huset for å hjelpe katten å trene opp synet sitt. Han pleier til og med å sove på gulvet sammen med Miss Kiss, slik at hun kan føle seg trygg i sitt nye hjem.

5

Til tross for de forferdelig tingene som har skjedd med Miss Kiss, fikk hun endelig et kjærlig hjem hvor hun ikke blir plaget og mishandlet, men i stedet blir elsket og verdsatt.