Han åpner den gigantiske julegaven. Men når han ser HVA det er, klarer han ikke holde tårene tilbake!

486

Ofte tar vi familiene våre for gitt. Når vi samles i julen er det lett å glemme at enkelte individer ikke har noen å dele denne høytiden med.

Selv et enkelt, lite fravær kan være nok til å få mange til å innse hvor heldige de er for å ha en familie man elsker og som man blir elsket av, uavhengig av eventuell krangling og argumentering som kan oppstå rundt middagsbordet.

Lengre fravær har også den samme effekten. Familier med medlemmer i militæret kan skrive under på det. Når en mor, far, sønn eller datter er borte på et oppdrag i løpet av ferien, vil ikke gjenforeningen føles like komplett.

Terra Casey har tilbrakt de siste 25 juleferiene bort fra faren sin. Da de bor på hver sin side av landet er det vanskelig å feire høytiden sammen, til tross for at de møtes flere ganger årlig, ved andre anledninger.

[adsense2]

 

Sist gang Terra feiret jul sammen med faren var hun 4 år gammel.

Et år bestemte hun seg for å overraske han, og kom på en gjennomført plan for å lure han.

Først sendte hun faren et bilde av utsikten fra leiligheten sin, slik at han skulle tro at hun var i hjembyen sin. Deretter gjemte hun seg i en gigantisk eske, og ventet spent på at han skulle åpne den foran familien.

Den forvirrede faren har ingen anelse om at datteren gjemmer seg i esken, men reaksjonen hans når han ser det er fenomenal!

Se klippet av den rørende overraskelsen under!

Del hvis du kjenner en sønn eller datter som kunne tenke seg å prøve dette i julen!