Kvelden hennes startet så bra. Men etter bryllupsfesten skjer DETTE!

2266

Carleigh Hager er en 25 år gammel kvinne fra Indianapolis, Indiana i USA.

22 oktober 2016 dro hun hjem fra et bryllupselskap sammen med kjæresten Ryan, og tre andre venner. Det startet som en perfekt kveld, men avslutningen ble forferdelig.

1

Ryan var ekstremt full og begynte å bli aggressiv. Han fornærmet Carleigh foran de andre vennene, og truet til og med med å voldta henne.
Redd og desperat gikk Carleigh på soverommet og la seg, i håp om at det ville roe ned situasjonen.
Plutselig kom Ryan inn på rommet og begynte å gå brutalt løst på Carleigh.

2

De andre vennene forsøkte å bryte inn, men det endte med at Ryan kastet de ut at huset og låste døra. Heldigvis ringte de politiet.
Men inntil politiet kom, var Carleigh hjelpeløs og innelåst med sin brutale kjæreste, som ble mer og mer voldelig. Han kastet henne i gulvet og bet henne. Carleigh prøve å kjempe i mot, men Ryan ville ikke slutte.
Til slutt hadde den 25 år gamle kvinnen 20 bite sår på kroppen. I tillegg hadde Ryan prøvd å rive ut tungen hennes.

3

Politiet ankom akkurat tidsnok til å hindre Ryan i å påføre Carleigh noen livstruende skader.
Carleigh ble funnet i sjokktilstand og hun ble umiddelbart brakt til sykehuset. Legene klarte å redde tungen hennes, men det tok henne 3 uker å bli helbredet. De mentale skadene hun fikk tar dog noe lengre tid å bli kvitt.

4

Carleigh innrømte senere at hun hadde levd i frykt for kjæresten sin i en ganske lang periode. I sosiale medier derimot, skrev hun alltid om hvor lykkelig og fornøyd hun var med Ryan. Ingen kunne gjette hvordan forholdet var, bak fasaden.

[adsense2]

 

Nå vil Carleigh advare andre mot å gjøre samme feil:

«Du må si i fra til noen. Du må ikke skjemmes. Du må fortelle det til noen. Jeg ble nesten drept. Det kan faktisk skje.»

5

Ryan er for øyeblikket fengslet mens han venter på dommen sin. Carleigh og familien håper den blir passende.
I mellomtiden har familien til Carleigh startet en nettside hvor de tar i mot økonomiske donasjoner for å dekke Carleighs medisinske utgifter.

6

Få med deg hele den brutale historien i videoen under: