Firlingene kommer alltid sultne på skolen. Så finner læreren ut hva som foregår HJEMME hos de!

1910

Dette er historien om hvordan de vi elsker kan svikte oss, og hvordan de vi forventer det minst av kan løfte oss opp når vi faller. Lucci firlingene er bare 19 år gamle, men de har opplevd så mye.

Livet til Bianca, Madison, Tiffany og Paris Lucci virker perfekt og misunnelsesverdig. Jentene er pene firling-søstre og bor i et av de rikeste områdene i verden: Beverly Hills i Los Angeles. Foreldrene deres er vellykket, huset deres er stort og de har et eget svømmebasseng. Fra utsiden virker alt altså perfekt.

Bak den glamorøse fasaden derimot, viser det seg at situasjonen er langt fra perfekt. Faren behandler jentene med forakt og aggresjon. Han roper og kjefter på de og forteller de daglig at de aldri kommer til å bli noe.

lucci2

Jentenes mor har mentale problemer og greier ikke å beskytte seg selv og døtrene fra den destruktive faren. En dag sier moren at hun skal ut for å kjøpe julepresanger til jentene. Hun forlot huset og kom aldri tilbake. De fire jentene var nå alene med faren.

Det er særlig urovekkende at faren behandlet sønnene sine helt normalt, men det gikk ikke en eneste dag uten at han sparket eller slo en av døtrene. En dag kastet han en av de så hardt i bakken at hun knakk armen. På sykehuset var forklaringen hans at hun hadde sklidd og falt.

[adsense2]

 

Da jentene var 11 år gamle ble de plassert i hvert sitt fosterhjem, men faren prøvde å saboterte for dem hver gang de fikk et nytt hjem.
Han fortalte fosterforeldrene at jentene var forferdelige og overbeviste de om å ikke ta inn jentene.

lucci

Firlingene fikk altfor lite mat hjemme. Lærerne på skolen la merke til at jentene alltid var sultne, og kjøpe mat til de av sine egne penger hver dag.

Jentene var motstandsdyktige, og det skulle vise seg at de i de mørkeste tider skulle få utstrakte hender fra fremmede mennesker. Lærerne som kjøpte mat til de, og de alle fosterforeldrene som behandlet de som sine egne.

Jentene deler nå sin historie. De er utrolig takknemlige for fosterhjemsystemet og mener de ikke hadde vært der de er i dag hvis det ikke har vært for det.

Se videoen under, hvor jentene selv forteller historien!