Hun har nettopp født sin andre baby. Men hun blir sjokkert når hun finner ut hvilket KJØNN det er!

1459

Når Kim Guiley fra California ble gravid med sitt andre barn, hadde hun noen intuitive følelser om svangerskapet. Guiley hadde en naturlig fødsel hjemme, og alt gikk som det skulle. Helt til det avgjørende øyeblikket.

Gjennom hele svangerskapet var Guiley sikker på at det skulle bli en liten jente. Hun og mannen hennes Travis, brukte de ni månedene på å forberede seg på en jente, og på å velge et jentenavn.

I juli, etter fødselen, kunne ikke den nybakte tobarnsmoren tro sine egne øyne.

«Jeg bare så mellom bena på babyen. Jeg hadde forventet noe helt annet. Jeg var i fullstendig sjokk» sier hun. «Vi hadde bare tenkt på jentenavn.»

Guiley var bombesikker på at hun hadde fått en jente, men ble gapende overrasket når hun oppdaget at det faktisk var en gutt.

[adsense2]

 

Øyeblikket ble fanget av fotograf Susannah Gill. Senere publiserte Guiley innlegget på instagram og beskrev den sjokkerende begivenheten i bloggen hennes Santa Cruz Family Doula Collective.

«Etter et liv med drømmer om et barn av hvert kjønn, men flere måneder med en sterk følelse om at det skulle bli en jente, var da vi oppdaget det egentlige kjønnet på vår nyfødte baby.»

Guiley hadde tidligere vært gravid med en jente de skulle kalle Hazel, men svangerskapet endte med spontanabort. Det var etter dette paret bestemte seg for la kjønnet bli en overraskelse neste gang.

«Men i løpet av svangerskapet mitt hadde jeg overbevist meg selv om at vi skulle få en jente. Jeg ble overveldet av sjokk og glede, som du kan se!» sier hun til Daily Mail.

Se Kims utrolige reaksjon i videoen under!