15. juli 2024

Sykepleieren forlot babyen i krybben. Minutter senere SKRIKER hun av redsel!

Lille Matvey er bare 2 år gammel og forstår ikke at han ser litt annerledes ut enn de andre. Det er kanskje merkbart for han allerede at enkelte folk ikke vil klemme og kysse like mye på han som andre barn.

Han smiler, leker og nyter kjærligheten han får fra moren sin. Han har mest sannsynlig glemt det forferdelig smertefulle dramaet som fant sted for 2 år siden, da han nesten døde.

Matvey Zakharenko ble født i Tula, i sentral Russland, i november 2014. Gutten var fin og frisk, men det virket som han var infisert med gulsott. Han trengte derfor lysterapi og ble plassert i senga si under en spesiell lampe.

1

En sykepleier som overvåket Matvey besluttet at det ikke var noe galt som kunne skje hvis hun forlot rommet bare for et lite øyeblikk. Kort tid etterpå eksploderte lampen, og den da 3 dager gamle gutten ble liggende i flere minutter før sykepleieren kom tilbake.

75% av Matveys lille kropp var brent. 15% av de indre organene var skadet, og huden hans skrelte av, men han overlevde.

2

Det er vanskelig å tro, men brannen var ikke det verste som har skjedd med den lille gutten. Hans 19 år gamle mor ble sønderknust da hun fikk se hva som hadde skjedd med den nyfødte babyen hennes. Hun skjønte med engang at sønnen kom til å trenge mange operasjoner og behandlinger, og at livet hans likevel aldri ville bli fullt igjen. Det var på dette tidspunktet hun bestemte seg for at hun ikke ville ha ham lenger.

Morens avgjørelse sjokkerer mer enn selve tragedien. En mor som forlater sitt barn i nød, hva kan være med forferdelig? Frivillige, menneskerettighetsaktivister, leger og mange andre har engasjert seg for å sammen finne et nytt og bedre hjem til gutten.

3

Når Matvey offisielt ble satt opp for adopsjon, hadde hele Russland allerede fått med seg den tragiske hendelsen. Takket være mediedekningen var Matvey en kjendis. De aller beste sykehusene i landet var villige til å hjelpe han, men viktigst av alt, mange familier ønsket å adoptere han.

Utrolig nok skulle også dette vise seg å bli et problem. Et år etter ulykken var det to kvinner som kranglet om rettighetene til å adoptere Matvey. Adopsjonsprosessen hadde altså tatt mye lengre tid enn normalt. I tillegg var Matveys biologiske mor også på vei inn i bildet igjen. Hun hadde fått med seg at sønnen var kjendis og ville nå ha han tilbake, men dommerne i saken forhindret heldigvis at det ble en realitet.

Adopsjons rettighetene havnet hos en kvinne fra Moskva ved navnet Svetlana. I motsetning til de andre interesserte kandidatene prøvde ikke Svetlana å tiltrekke seg medias oppmerksomhet. Hun ønsket bare å leve et lykkelig og rolig liv sammen med den lille gutten.

4

Siden hun vet at mange i Russland vet hvem Matvey er, og bryr seg om han, publiserer Svetlana bilder og nyheter om han på sin personlige blogg.
«Det er på tide å fortelle dere hvordan vi har det. Adopsjonsprosessen er ferdig. Matvey er nå en del av vår familie, selv om dette bare var en formalitet som gjenstod. Vi har allerede elsket han lenge!»

[adsense2]

 

5

Matvey måtte gjennomgå en rekke operasjoner, og han har fortsatt flere i vente. Nå kan han i alle fall bevege armene.
Siden han enda ikke har fått ny nese ved hjelp av plastisk kirurgi, går han av og til med en nese protese. Men det viktigste av alt er det store, glade smilet som nå aldri ser ut til å forlate han.

6

I år reiste han på sjøen sammen med moren, faren og broren sin. Han ser mye bedre ut!
Denne lille gutten har lidd mye, men ikke mistet livet. Forhåpentligvis vil fremtiden hans være fylt med glede, kjærlighet, forståelse og suksess. Lykke til Matvey!
[widget id=»text-13″]