14. juli 2024

Den 24 år gamle mammaen skriver et brev til eksens nye kjæreste. Det hun sier får mange til å reagere!

24 år gamle Audrey Loving bor sammen med sin datter Riley i Virginia, USA.

Til tross for at de giftet seg som veldig ung, har ikke Audrey og barnefaren bodd sammen de siste 4 årene. Når Riley er på besøk hos faren, pleier hun også å tilbringe tid med farens nye venn, Whitney.

På Facebook publiserte Audrey et åpent brev til eksens nye kjæreste, fordi hun desperat ønsket å si noe:

«Dette er kjæresten til min datters far. Den søteste personen som jeg er evig takknemlig for å ha. Når Riley er på besøk hos sin far, lager hun mat til datteren min, tar vare på henne, kjøper gaver til henne, og behandler henne som sin egen. Hvorfor må alle mødre alltid være så ondskapsfulle og sjalu mot hverandre? Ingen har sagt at det var enkelt å være mor til en unge som du ikke fødte selv. Så når noen virkelig gjør en innsats, ikke dytt de unna. De fortjener det ikke, og de ender opp med å forsvinne og du må ta til takke med en ond stemor til barnet ditt. Ja, de eksisterer. Jeg ser de overalt. Et barn kan ha to mødre, fordi i mine øyne er det desto bedre jo flere personer som bryr seg om og elsker min datter. Jeg vil aldri få henne til å føle seg utenfor. Jeg er så ekstremt takknemlig for denne kvinnen. Damer, det er på tide å vokse opp og fokusere på å være en god mor. Elsk mer, hat mindre!»

[adsense2]

 

 

24-åringen vet nøyaktig hva hun snakker om, fordi hun selv kommer fra en blandet familie. Å «dele» barnet sitt med noen andre har likevel vært vanskelig:

«Selvfølgelig er det i utgangspunktet vanskelig. Når du får et barn blir du automatisk en overbeskyttende ‘mammabjørn'», sier Audrey.
«I begynnelsen skrev jeg lange lister til Whitney om hva som skal og ikke skal gjøres når det gjelder Riley, men nå er jeg bare lykkelig for å ha noen som fremdeles bryr seg om datteren min og elsker henne»


[widget id=»text-13″]