Hunden hennes forsvant hver natt. Da finner hun en LAPP festet i halsbåndet!

1304

Dag ut og dag inn kommer den fremmede Golde retrieveren til kvinnens hjem. Den hilser snilt på henne, og følger deretter etter henne inn i gangen hennes, hvor han sovner. Noen timer senere labber han sakte avgårde hjemover.

Men hvor hører hunden hjemme? Kvinnen bruker en ganske kreativ måte for å komme til bunns i det spørsmålet.

Den aller første kontakten kvinnen hadde med den fremmede hunden var ute på gårdplassen. Der sto hun å raket løv når en Golden retrieveren kom vandrende stille, rolig og forsiktig. Det var en velstelt og fin hund. Kvinnen så med engang at dette ikke var noen eierløs hund som søkte etter et hjem. Han søkte etter noe annet.

gr-1

Etter å ha hilset på hverandre fulgte hunden etter kvinnen, og ville bli med henne inn i huset. Kvinnen var ikke særlig motvillig til det, og slapp inn den vakre hunden. Etter det var hunden dog ikke noe særlig mer til selskap, da han la seg rett ned for å sove. Etter noen timer våknet han, og vandret rolig hjemover.

gr-2

Det fine møtet med den fremmede hunden fortsatte dag ut og dag inn i flere uker. Kvinnen var naturligvis veldig nysgjerrig på hvorfor hunden kom til henne for å sove, og hvem eieren var. Den var jo så ren og velstelt, og han kom bare for å sove.

[adsense2]

 

Kvinnen bestemte seg for å skrive et brev og feste det til hundens halsbånd.

brev1

Dagen derpå kom Golden retrieveren tilbake igjen, for å ta seg en ettermiddagslur. På halsbåndet var det festet et nytt brev. Et svar på brevet kvinnen hadde sendt dagen før.

brev2

Ordene på brevet fikk kvinnen til å le med hele ansiktet. Selvfølgelig skulle hun fortsette å ta i mot hunden med åpne armer. De hadde jo allerede blitt gode venner og kvinnen visste godt hvordan det var å leve med en stor familie.

gr-3

Hva har vi gjort for å fortjene våre elskede hunder? De har et hjerte større enn alt, er lojale som foreldre mot sine barn, og er alltid i godt humør. Jeg synes også denne historien understreker deres elskverdige trofasthet.

Så nå sprer vi denne nydelige historien til alle dyreelskere vi kjenner.
Del denne historien hvis du synes hunder er menneskets beste venn!