14. juli 2024

Bestemor sitter barnevakt. Det mammaen ser på overvåkningskameraet? Jeg ler så jeg RISTER!

Valerie Sharp, eller «Vivi» som barnebarna kaller henne, er noe vi kanskje kan beskrive som en vertikalt utfordret bestemor. Med sine 155 cm over bakken er 61 år gamle Sharp blitt kjent for å må bruke en krakk for å utføre noen av sine daglige gjøremål. Det får vi være vitne til i denne videoen, hvor vi får se at Vivi skal legge barnebarna Reed (2 år) og Lola (11 mnd) i sprinkelsenga, da hun er barnevakt mens foreldrene er på jobb.

«Hvis jeg ikke bruker en krakk er armene mine 30 cm over bunnen av senga» forklarte hun.
«Da hadde jeg måtte sluppet barna ned i senga, og de hadde våknet.»

[adsense2]

 

Men da bestemoren fra Huntsville, Alabama skulle legge Lola i senga forrige fredag, var ikke fysikkens lover på hennes side.
«Jeg vet virkelig ikke hvordan det skjedde. Jeg har gjort dette hundrevis av ganger før, men jeg tror jeg rett og slett ble litt framtung.» sa hun.

I det hun strakk seg over kanten på senga for å legge ned Lola, falt hun framover, over kanten på senga og landet ved siden av (og heldigvis ikke oppå) barnebarnet oppi sprinkelsenga.

«Det skjedde så fort», sa hun. «Jeg var så lettet for at hun fortsatt var i armene mine og at jeg ikke påførte henne noen som helst skader. Det værste som skjedde var at Lola våknet.»

Sharp sier at Lola skrek, men at det gikk bra. Hun ble nok bare sjokkert og kanskje til og med litt grinete for å ha blitt vekket på en så brutal måte.

Sharps datter – Lolas mor, Nikki Bishop, så videoen av fallet, som ble tatt opp via babymonitoren, og hun delte videoen med sine venner og familie på facebook. Bishop sier hun ble overrasket når videoen spredte seg så raskt som den gjorde.

På nettet har folk kommentert at det første Sharp gjør når hun setter seg opp er å rette på håret. «På det tidspunktet visste jeg at det hadde gått bra med Lola» sa Sharp. «Jeg har ekstremt tykt hår, og man vet aldri hvilken retning håret peker etter et slikt fall.»

Sharp sier at hvis hun lyste opp dagen til noen med sin ufrivillige gymnastikkmanøver, så er hun fornøyd. «En venn sa til meg; ‘du har fått millioner av mennesker til å smile eller le i dag’, så det er vel en bra ting».
«Jeg føler meg ikke dårlig fordi det skjedde, jeg er bare glad for at det gikk bra med oss begge to. Men jeg tror folk trenger en god latter akkurat nå».


[widget id=»text-13″]