19. juli 2024

Hun ville vugge sin dødssyke sønn en siste gang. Men så skjer et mirakel som SJOKKERER legene!

Før han ble født forventet foreldre Karen og Brian Wollman seg at deres baby skulle dø. Legene sa at barnet hadde Down Syndrom, men også at han viste tegn til å ha væske i kroppen. De fikk vite at han skulle være dødfødt.

Det som skjer da kommer til å bli oppfattet som mange som helt ufattelig. Deres lille kommer til verden levende, han tok et åndedrag, men han var fortsatt i fare. Hans indre organer var på vei til å bli stengt av, og Karen ba om en tjeneste. Hun ba om hun kunne vugge den lille, slik at hun fikk et minne fra deres lille sønn før han døde. Men hva som skjer er virkelig et uforklarlig mirakel som rørte meg dypt!

[adsense2]

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!
[widget id=»text-13″]