Han forstår ikke hvorfor forloveden hans er så sliten hele tiden. Helt til han finner ut DETTE!

49611

Den unge faren Tony Emms og hans forlovede, Charlotte, fikk et barn sammen, og bestemte seg for at Charlotte skulle være hjemme med barnet. Alt går bra hos den svenske familien, men Tony blir overrasket over hvor sliten og lite energi forloveden hans har. Det er jo han som har en slitsom arbeidsdag ute? Men en dag kommer han hjem og finner forloveden og babyen sovende i senga. Han tar et bilde av dem og skriver et rørende innlegg som er hyllet av foreldre verden over. Tony la ut dette bildet og skrev:

tony1

«Noen ganger får ikke denne kvinnen nok respekt av meg. Hver gang jeg kommer hjem fra jobb, er Charlotte ‘sliten’, mens jeg har jobbet hele dagen. Jeg har lurt på hva det er som gjør henne så sliten, og tenkt på hva denne fantastiske kvinnen gjør mens jeg er ute. Selvfølgelig sitter hun sammen med babyen, ser på TV og har en avslappende dag, eller? Svaret er NEI!

Når jeg drar på jobb om morgenen og vekker henne, har hun umiddelbart mye å gjøre og gjør seg klar for dagen. Hun står opp og passer på den gråtende babyen. Barnet vårt er sulten. Charlotte også, men bare barnet får mat. Så leker hun med barnet, skifter bleier, leker igjen, og noen ganger legger hun barnet ned for å sove litt. Men det er ikke noe sovetid for Charlotte, fordi hun bruker fritiden på å vaske klær, rydde vekk leker, og vasking. Når barnet våkner vil det ha mat igjen. Charlotte har fortsatt ikke spist enda, men nå er lunsjen klar for den lille babyen. Og etter det, vil barnet så klart leke igjen, og husk – Charlotte har enda ikke spist… Og så ble all ryddinga fra tidligere bortkastet, for nå ligger alle lekene utover igjen. 

Når jeg kommer hjem fra jobb, blir jeg irritert over at jeg er nødt til å rydde, siden Charlotte ikke har gjort noe hele dagen. Gjennom hele dagen har hun ikke gjort noe annet enn å være der for barnet og sørget for at barnet har det bra og er friskt. Hvis det er noen andre fedre der ute som meg; tenk. Tenk over hva konene deres virkelig gjør. Respekter moren til barna deres! Hun er en veldig spesiell person som har gitt opp mye for å ta vare på barnet ditt. Jeg elsker dere, mine to sovende engler. Dere begge har fortjent en pause!»

[adsense2]

 

 

tony2

Dette innlegget har gått rundt hele verden! Det er ikke bare bare å være hjemme med et barn.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!