Juryen elsker parets audition. Men så sier Simon det UTROLIGE!

540

Paret Tom og Laura søkte til britiske X-Factor med en roligere versjon av låten «Sex on Fire». Juryen viste under hele framførelsen hvor mye de likte det, og fire ja lå i luften, men da kom enda en vanskeligere og uventet vending for paret.

Tom Fortune og Laura Daniels har siden drøyt 2 år tilbake levd som et par som deler flere interesser, og en av dem er sang og drømmen om å bli artister. I X-Factor gjør de en fantastisk framførelse av låten «Sex on Fire» hvor de både som soloartister, og sammen, framfører nydelig.

[adsense2]

 

Noe som juryen også tydelig liker, kunne man tro. Men det viser seg at Simon Cowell synes Tom er bedre enn sin kjæreste Laura, og vil at de skal dele seg opp og søke som soloartister istedet.

Men Tom nekter å forlate sin kjæreste. Se hva som skjer i videoen under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!