Bjeffende hund vekker eieren sin midt på natten. Men når hun går på toalettet, forstår hun plutselig HVORFOR!

1341

Først var hun sikker på at hunden Lola bjeffet av noe utenfor. Men da hunden fortsatte, så valgte hun til slutt å stå opp. Det skulle vise seg å være en veldig god beslutning.

Britiske Jade Ambrose våknet brått opp da hunden hennes Lola plutselig begynte å bjeffe midt på natten i juli i fjor sommer.

Da oppdaget den 33-år gamle kvinnen, som var gravid i uke 33, at hun blødde fra underlivet. Hun kom seg raskt til sykehuset hvor legene klarte å redde Jade Ambroses lille sønn.

Det skriver The Sun.

Jade Ambrose hadde ikke kjent noen smerter, og fryktet derfor at hun ikke ville ha våknet av seg selv hvis ikke Lola hadde vekket henne med den insisterende bjeffingen.

[adsense2]

 

Det var nemlig først da hun sto opp og gikk på toalettet at hun oppdaget blødningen. Det reddet sannsynligvis sønnen Olivers liv.

Først trodde Jade Ambrose og hennes partner Paul Stacey, at Lola bjeffet på grunn av noe utenfor. Men så gikk det altså opp for Jade Ambrose, hva som faktisk var i ferd med å skje.

– Jeg ved ikke om Lola oppdaget et problem med hjerterytmen, eller om det bare var hundeintuisjon, men hva enn det var, så vil vi være evige takknemlige, sier Jade Ambrose og tilføyer:

– Legene fortalte meg at hvis jeg ikke hadde kommet til sykehuset når jeg gjorde, så måtte jeg ha født den natten, og hvem vet hva som kunne ha skjedd. Alle mulige slags komplikasjoner kunne ha oppstått.

Åtte uker senere kom lille Oliver til verden ved keisersnitt den 23. august 2015.

valp