Moren lar den gråtende babyen bli passet på i noen sekunder av den ansatte. Når hun kommer tilbake MÅ hun ta opp mobilkameraet!

1034

Danyale Peterson fra Georgia (USA) er ut med sin lille baby Cole og shopper. Men et møte med en ansatt i en av butikkene rører henne så mye at hun deler opplevelsen på Facebook:

«Jeg var i klesbutikken Old Navy, mens Cole sov i sin babystol. Etter et par minutter våknet han og begynte å skrike. Det var tid for å gi han mat så jeg gikk tilbake til inngangen for å legge fra meg klærne og begynne å gå mot bilen for å hente Cole sin mat. Kvinnen ansatt i butikken stoppet meg og spurte om jeg trengte noe hjelp. Hun tilba å holde sønnen min mens jeg gikk til bilen for å hente maten. Først nølte jeg men til slutt tok jeg imot hjelpen hennes. Hun matet han også.

 

[adsense2]

 

Kvinnen gikk så med Cole rundt i butikken og fortalte han at han kunne bli hva enn han ønsker seg, uansett om det var lærer eller president. Hun koste med Cole hele tiden og jeg ble rørt av hvor forsiktig og kjærlig hun var mot min sønn. Etter jeg hadde betalt for klærne skulle jeg ta med meg babystolen, men hun tilba seg å bære Cole for meg til bilen. Vi pratet en stund. Hun fortalte meg at navnet hennes var Lora og at det var fantastisk å ta vare på barnet mitt. Ord kan ikke beskrive hvilken utrolig kvinne dette er. Tusen takk, Lora, for at du hjalp meg å handle i fred og ro!»

For en fantastisk kvinne Lora er! DEL dette om du er enig!