Hun ble født med en sjelden sykdom og ser ut som en 9 måneder gammel baby. Jeg får SJOKK når jeg får vite hennes alder!

2157

Maria Audete do Nascimento ble født 7 mai, 1981. Dette gjør henne 35 år gammel – men hun ser ikke en dag eldre enn 9 måneder gammel.

Legene tror Maria, som lever i Brazil, lider av et sjeldent og alvorlig tilfelle av hypotyreose ved fødselen, noe som skapte bytdelig mangel på skjoldbrusk hormoner.

Når Marie var ni måneder gammel, stoppen sykdommen henne fra å utvikle seg fysisk, mentalt og kognitivt. Dette er en ekte versjon av «Benjamin Button», men med en bisarr vri. Det mest frustrerende er at Maria sin tilstand mest sannsynlig kunne ha blitt kurert om hun hadde fått riktig medisinering ved fødselen.

Maria sin familie lever i et jordhus i Ceara, Brazil. Moren hennes døde for 13 år siden så hun lever med sin far og sin stemor, Dora.

[adsense2]

 

Selv om sykdommen hennes er trist, er Maria omringet av kjærlighet. Dora har tatt vare på Maria siden dagen hun giftet seg med faren hennes, og tror hun ble satt på jorden for å ta vare på henne.

Hun sier at Maria ble sendt som en gave fra gud, noe som er en nydelig ting å si til stedatteren sin, som trenger all kjærlighet, omsorg og støtte hun kan få.

The University of Ceara Facility of Medicine har gått med på å gi Maria gratis behandling, noe som hjelper henne med å snakke og gå.

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!