Moren drar datteren sin forskrekket bort fra den 130 kg tunge MC-fyren. Men det han sier da, burde lære henne en lekse.

870

Under alle harde skall er en myk kjerne. Ingenting beviser dette bedre enn denne historien! Når en stor, tatovert motorsyklist møter en liten jente drar moren til jenta datteren sin bort fra han. Mannen blir såret. Han bestemmer seg derfor for å skrive et åpent brev på Facebook for å oppklare i noen ting. Det åpne brevet har nå tatt nettet med storm! Les det under:

«Til familien i den røde bilen som kjøpte mat fra ‘Tom Horton’s’ donuts»,

Ja, jeg er en 130 kilo stor mann på motorsykler, dekt i tatoveringer. Jeg er høytlytt, drikker øl og banner og ser ut som om jeg kan spise deg opp om du ser på meg på feil måte.

Men hva du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, med barn som kaller med «pappa». Jeg har universitetsgrad, moren min er stolt av meg og forteller alle hun kjenner om hvor glad hun er for å være moren min. Niesene og nevøene mine er alltid glade når de ser meg, og når datteren min brakk armen sin gråt jeg mer hun gjorde. Jeg leser bøker, hjelper folk, takker soldatene våre og gråter enda mer når jeg ser filmen «Armageddon»…

[adsense2]

 

Så neste gangen jeg smiler og sier «hallo» til din lille datter og du tar tak i hun og sier «Nei, kjære, vi snakker ikke til skitne motorsyklister». Husk at du sårer følelsen til denne «skitne motorsyklisten». Du sårer den første personen som hadde løpt inn i et brennende hus for å redde gullfisken til datteren din slik at hun ikke blir lei seg».

Disse ordene er så sanne! Jeg håper moren til datteren leser dette på Facebook og lærer datteren sin at man ikke kan dømme en mann etter utseende.
DEL dette om du er enig!