«Sove-skrivebord» er det eneste kontoret ditt trenger!

463

Glem ettermiddagskaffen, ta en lur istedet!

Å snu og vende seg natten før en stor dag på kontoret er uunngåelig når det eneste du egentlig vil er å sove. Men, hva om du ikke trengte å bekymre deg for hvor mange timer med nattesøvn du fikk, fordi du bare kunne sove på kontoret uansett? Kontorstoler roper ikke akkurat komfort, men disse «høneblundspultene» gjør absolutt det!

Den greske designeren Nancy Leivaditou kom opp til ideen til dette skrivebordet mens hun studerte og jobbet i en trang New York-leilighet. Skrivebordet er laget av lakkert tre, metall og hvitt lær. Funker bra til kontoret, men absolutt stilig nok til å ha hjemme også!

Hvordan funker det, lurer du kanskje på? Her ser du bilde av pulten i «skrive-modus».

For å gjøre den om til en seng, skyver du toppen bakover…

… og bretter ryggen, som fungerer som madrass, ned. Her får du plass til en liten TV også! Alle pauser trenger ikke å være til høneblunder når favorittserien går 😉

DEL gjerne med vennene og kollegaene dine på Facebook!