20. juli 2024

Når paret tar sitt siste farvel, står sønnen lamslått. Han må ta et bilde av det hele.

Denne hjerteskjærende, men samtidig utrolig rørende historien om Jim og Cindy Minnini Irland fra Ontario er en slik historie som får oss til å tro på ekte kjærlighet igjen.

ci1

I over 23 år var de to lykkelig gift. For Jim sin sønn, Chris, er Cindy som hans biologiske mor. Men når Jim blir diagnostisert med lungekreft begynner familien en vanskelig tid sammen.

ci2

Igjen og igjen må Jim undergå behandlinger. I totalt kjemper han mot kreften i åtte år, til kreften blir så ille at han blir innlagt på intensiv behandling. Legene sier at Chris og Cindy må være foreberedt på det verste. Chris husker ordene til hans far, «Han sa: Hvis du ikke kan redde meg, la meg dø.» For Chris var tanken forferdelig, men han visste at han ville respektere farens ønske.

ci3

Mens familien var bekymret for Jim, fikk de enda en tragedie å hanskes med: Cindy led av et hjerteinfarkt. Hun ble sendt til sykehuset og behandlet – det samme sykehuset hvor hennes elskede ektemann Jim ble behandlet i.

ci4

Mens Jim og Cindy kjempet for livet deres, trengte de all stryke de kunne få og fikk ikke sett hverandre. For Chris var dette spesielt vanskelig. Igjen og igjen ble han nødt til å gå fra Jim til Cindy sitt rom. Jim snakker en dag til sin sønn og Chris vet at øyeblikket han har fryktet nå står for døren.

ci5

Chris sier, «Han var veldig opptatt av at Cindy skulle være på rommet hans når alt tok slutt». Og for første gang i sykehusets historie fikk to pasienter på intensiv behandling være i samme rom. Jim sin tilstand forverrer seg raskt, men han er rolig fordi Cindy er ved hans side. Det er da det rørende bildet blir tatt av Chris, like før Jim og Cindy forlater hverandre.

ci6

[adsense2]

 

Det er betryggende for Chris å vite at hans far kan nå forlate hverandre i ro og fred med sin kjære. Han poster bilde på forumet Reddit, hvor det blir spredt innen noen timer. «For meg var det et farvel. Jeg angrer ikke på at jeg postet bildet.» Cindy er glad for å ha bildet som minne.

For en rørende historie! Det er så fantastisk at de fikk tilbringe sin siste tid sammen på sykehuset!
DEL dette med vennene dine om du er enig!


[widget id=»text-13″]