Mor sier adjø til sammenvokste tvillinger, bare MINUTTER før de skal opereres i et forsøk på å skille dem!

1007

Christian og Nicole McDonald visste de kom til å få sammenvokste tvillinger når Nicole var gravid. Legene foreslo at hun skulle avslutte graviditeten med sine tvillingsønner, men det var aldri noe de hadde lyst til å gjøre.

Istedet flyttet familien fra Illinois til New York City for å komme nærmere Children’s Hospital Montefiore Medical Center i Bronx, NY. Det var der de møtte Dr. James Goodrich, en kirurg som tilba dem å hjelpe dem med å skille de sammenvokste tvillingene.

Deres 13 måneder gamle sønner, Jadon og Anias, var sammenvokst i skallen. Det å separere dem var en stor risiko; operasjonen kunne ta livet av en eller begge to, eller gjøre at de fikk langvarige skader.

[adsense2]

 

Etter flere operasjoner visste Christian og Nicole at alt de kunne gjøre var å håpe at skjebnen var på deres side. De hadde ingen anelse av hva som kom til å skje.
De måtte rett og slett bare stole på at det løste seg, og gå igjennom med den store operasjonen.

CNN’s Dr. Sanjay Gupta fulgte paret gjennom dagen før den sjeldne og risikofylte prosedyren. Spørsmålet både Nicole og Christian tenkte på; kom begge babyene til å overleve?

Etter en 16 og en halv times operasjon, 14.oktober, 2016, kunne Nicole overlykkelig si at begge babyene overlevde og ble skilt suksessfullt.

«Også var de to… Jeg tror det fortsatt ikke! Gud er god! For en fantastisk gruppe med leger vi har! Mamma og pappa venter på dere… Vi elsker dere mer enn livet», skriver Nicole på Facebook.

DEL denne utrolige historien om operasjonen som klarte å skille de to sammenvokste tvillingene, og se mer i videoen under! 
For et mirakel!