Den 11-år gamle gutten dør i søvne. Men det foreldrene gjør er utrolig vakkert og rørende!

1209

Matthew Stanford Robinson, sønnen til Ernest og Anneke Robinson, ble født 23 September 1988. Foreldrene hadde ventet i spenning på denne dagen hvor de endelig kunne holde den lille gutten i armene sine. Men de ble sønderknuste da de fant ut at Matthew Stanford hadde fått en fødselsskade på grunn av for lite oksygen, han var blind og lam fra nakken og ned. Legene trodde ikke han ville overleve mer enn et par timer.

boy1

Men de tok feil: Familien fikk tilbringe 11 år sammen med Matthew Stanford. Selv om han bare kunne si noen få ord, så fikk han et fint liv fylt med kjærlighet og omsorg.

boy2

Den 21 Februar, 1999, sovnet Matthew inn for siste gang. Han døde i søvne, hjemme, omringet av familien.

boy3

I år 2000, bestemte faren seg for å gi sønnen en spesiell avskjedsgave: en gravstøtte av gutten som reiser seg fra rullestolen opp til himmelen, endelig fri fra jordens byrder. En skulptur som gir trøst og håp om at Matthew Stanford nå er på et bedre sted hvor han er uten bekymringer.

Matthew Stanfords gravsted skal være et sted som gir trøst hvor han skal bli husket som en kjærlig gutt, og ikke et sted for sorg.

[adsense2]

 

Ernest og Anneke har laget et minnefond for å hjelpe mennesker med funksjonshemminger og familiene deres for å gjøre livene deres bedre. De valgte navnet «Ability Found». Symbolet viser skulpturen på graven til Matthew.

Stiftelsen hjelper mennesker med cerebral parese, ryggmargsbrokk, slag, kreft og multippel sklerose.

Et flott prosjekt som viser at smerte og lengsel kan bli forvandlet til positiv energi. Til tross for sorgen, så har Matthews foreldre klart å hjelpe andre mennesker, og de vil alltid ha sønnen i deres hjerter.