21. juli 2024

4-åringen sier hun kan prate med sin avdøde far etter begravelsen. Så forteller hun moren at faren ikke er alene!

Når hun bare var en liten jente, døde Jacie sin far i 9/11 angrepet av World Trade Center. Det var ikke lenge etter faren døde at Jacie sin mor, Lisa, merket at datterens oppførsel begynte å bli merkelig.

Lisa så at 4-åringen ofte snakket med seg selv, og hadde lange samtaler med seg selv i tomme rom. «Jeg sa, Jacie, hvem er det du snakker til?» forteller Lisa. «Faren min! Jeg prater med pappa!», svarte Jacie da. Lisa ville trå forsiktig, men hun prøvde å finne ut mer om disse samtalene datteren hadde med den avdøde faren.

Datteren fortalte, med selvsikkerhet og overbevisende tone, at hun kunne se faren sin og hans «gutter», en gruppe som inkluderte onkelen hennes og venner av faren som også hadde dødd.

Jacie kunne også si navnene til farens kolleger som også ble drept under 9/11, og si hvilke navn som tilhørte hvilke ansikter. Dette var mennesker Jacie aldri før hadde møtt eller hørt om før farens død.

Selv om dette er en historie man ikke hører hver dag, er det ikke første gangen noen mener de har hatt kontakt med de døde. Slutten av denne filmen gir oss gåsehud!

[adsense2]

Se videoen selv under og DEL denne historien med vennene dine på Facebook!
[widget id=»text-13″]