Når hun fødte tvillingene var de identiske. Men 2 uker etter skjer det noe VELDIG uvanlig!

90003

Tvillingene Maya og Anaya får ofte blikk når de er ute i offentligheten – og ikke bare fordi de har søte smil. Tidligere i år fødte Hannah Yarker de to nydelige, friske tvillingene og alt så ut til å være normalt. Hun og ektemannen Kyle Armstrong, så med en gang at de var identiske og ble overlykkelige. Men lite visste de at det skjulte seg et ekte mirakel bak de små tvillingene som snart kom til å vise seg. To uker etter tvillingene ble født begynte de nybakte foreldrene å legge merke til noe uvanlig: Myla sin hudfarge begynte å endre seg.

Det tok noen uker før pigmentene i Myla sin hud var mørke nok til at det var synlig for foreldre, men snart kunne de se det. Anaya hadde lys hud og blå øyne, mens Myla sin hud gradvis ble mørkere – og med mørke, brune øyne.

tvilling1

Selv om dette ikke er noe man ofte ser, sier forskere at det ikke er så uvanlig når foreldrene er fra to forskjellige etniske bakgrunner. I dette tilfellet er moren Hannah lys i huden mens faren er mørk.

tvillingekstra

Tvillinger som Myla og Anaya kommer fra separate egg og utviklet seg i egne sekker inne i livmoren. Tvillingene, grunnet foreldrenes forskjellige bakgrunner, har genene til både lys og mørk hud i sine genetiske koder. Den ene tvillingen får tildelt de dominerende genet for mørkere eller lysere hud. Men ofte vil tvillingene ha det samme genet og derfor bli født med samme hud tone.
Men disse nydelige tvillingene har vist at det går an å være både mørkhudet og lyshudet i et tvillingpar.

 

[adsense2]

 

 

Foreldrene er utrolig stolt over sine døtre som tar etter hver og en av dem – og de sa til og med at familien spøkte med hvor herlig det hadde vært om de fikk «en av hver», en lys og en mørk baby. Familien fikk sitt ønske!

tvilling2

Fremmede på gaten blir alltid overrasket over Myla og Anaya. Både mor og far sier de ofte får spørsmål som «Er de søstre?», «Er de i slekt?» eller «Er begge deres?». Foreldrene svarer gladelig på spørsmålene.
«Vi kan ikke tro de er tvillinger», sa Hannah da hun og Kyle først merket hvor forskjellige de var. «De har den samme bursdagen, samme mor og far, men de ser helt forskjellige ut!»

tvilling3

Hannah og Kyle er utrolig glade for at de har to friske, nydelig og unike tvillinger. Vi er sikker på at foreldrene kommer til å elske sine tvillinger for alltid.

DEL artikkelen om de utrolige tvillingene med vennene dine på Facebook!