Mannen kjøpte en 125 år gammel kommode for 800 kroner. Da finner han en HEMMELIG skuff!

1393

67 år gamle Emil Knodell gjorde nok et kupp når han kjøpte denne kommoden på et loppemarked i Texas. Men han var ikke klar over det først.

Emil Knodell elsker å gå på loppemarked og lete etter billig funn. Når han gikk på et loppemarked i amerikanske Bellville, Texas, tok det ikke lang tid før øynene hans festet seg på en 125 år gammel kommode med en vakker marmorskive og tre-utsmykning.

Selgeren som ikke hadde fått solgt den tidligere hadde senket prisen til 100 dollar, rundt 800 norske kroner, og Emil kjøpte den.

loppe1

Emil slo til og fikk seg en overraskelse når han skulle flytte den. Det lå nemlig noe i bunnen av kommoden, men selve skuffene var tomme.

loppe2

Han begynte å undersøke den nærmere – og oppdaget at det fantes et skjult rom i bunnen.

loppe3

[adsense2]

 

I det skjulte rommet lå mengder av smykker, diamanter, sedler, mynter og medaljer fra gamledager – en ordentlig skatekiste med andre ord. Når han så tingene bestemte han seg for å ringe mannen han kjøpte den av.

loppe4

Det viste seg at den hadde tilhørt selgerens oldeforeldre. Han hadde aldri vist at det fantes et hemmelig rom i den, men fikk nå alle de verdifulle tingene tilbake takket være Emil.

loppe5

«Jeg går alltid på loppemarkeder med et åpent sinn. Man vet aldri», sier Emil Knodell til CNN.

Se selv i videoen under og DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!