Pappaen klipper den lille jenta. Men VENT til du ser resultatet!

2389

Greg Whickherts, en alenefar fra Colorado, USA, tar hånd om datteren sin Izzy alene mesteparten av tiden. Greg er veldig bekymret for henne da hun vil at hun skal få like mye kjærlighet og omsorg som barna som lever med sine mødre og. Izzy sin far gjør alt som mødre vanligvis gjør for sine barn. Han passer på henne, leker med henne, gir henne mat og er der for henne uansett hva. Men det var noe Greg ikke visste hva han skulle gjøre med: håret til datteren. Han hadde ingen kunnskaper om hvordan han skulle fikse håret hennes.

Izzy trengte en ny hårklipp. Da tok pappa tak i kjøkkensaksa og klippet luggen hennes. Han kunne verken flette, klippe eller sette håret hennes opp i hestehale. «Jeg har bare gitt henne midtskill, for det klarer jeg. En dag prøvde jeg å lage en hestehale, men jeg fikk det ikke til.»

Men han ville finne ut av hvordan man gjorde disse hår-greiene, så han besøkte en frisørskole kalt IntelliTec College. Der fikk han hjelp til hvordan han skulle style håret til datteren, og de unge kvinnene som gikk på frisørskolen lærte han forskjellige hårfrisyrer han kunne gi sin datter. Det tok et par timer med øving, men nå lager Greg de nydeligste frisyrene på datteren sin.

 

[adsense2]

 

Greg ble så stolt av at han fikk det til at han delte noen av dem på internett – og det var mange som likte arbeidet hans. Allerede har han over 28,000 liker-klikk på Facebooken sin, hvor han deler bilder av frisyrene han lager på sin datter.

Faren er utrolig stolt av seg selv, for nå kan han ikke bare sette datterens hår opp i hestehale, men også lage spennende fletter i forskjellige former og fasonger.

Hvis Greg noengang vil jobbe med noe annet, kan datteren Izzy helt klart anbefale han som frisør til vennene sine. Det er ikke alle fedre som har talent for å fikse hår – og som koser seg så mye med å gjøre det som pappa Greg gjør.

Er ikke frisyrene fantastiske? DEL dette om du er enig!