De var uadskillelige under oppveksten på barnehjemmet. Nå rører gjenforeningen deres hele verden!

557

Tenk deg å ikke ha noen foreldre. Å ikke ha et varmt fang å krype opp i – og ikke kunne kjenne seg elsket. Tenk deg som et barn å kjenne på disse følelsene – for så å møte på sin beste venn. En slik venn som du gjør alt sammen med. Dere er uadskillelige, og sammen takler dere alle utfordringer dere møter. Dere vet at alt kommer til å løse seg, så lenge dere har hverandre.

Den følelsen hadde 4 år gamle Hannah og hennes 3 år gamle venn Dawson. De var begge foreldreløse og vokste opp i et barnehjem i Changsha, sørlige Kina. Der ble de uadskillelige og gjorde alt sammen.

Alt ble forandret da Hannah for ett år siden ble adoptert av Sharon og Andy Sykes i UA – og Dawson ble igjen på barnehjemmet i Kina, forteller People.

Men takket være Hannahs mor Sharon har de nå blitt gjenforent og øyeblikket når de møte på flyplasen får hele internett til å felle en tåre av lykke. Grunnen til at Hannah og Dawson nå igjen kommer til å være uadskillelige er på grunn av Hannahs mor, Sharon. Ved adopsjonen fikk hun vite at hennes datter hadde sin beste venn på barnehjemmet, og at han ble igjen der. Hun kunne ikke slutte å tenke på det. Hun visste hun var nødt til å finne en familie til han slik at hun kunne få ro i hjertet – og for hennes datters skyld.

Dawson lider dessuten av en uvanlig sykdom som trenger regelmessige behandling, og derfor kjente hun ekstra mye for gutten.

Til slutt fant Sharon en familie: Amy og Christopher Clary. De bodde i samme by som Hannah sin familie og det betydde naturligvis noe aldeles ekstra. 11 måneder senere ble alle papirer klare – og gjenforeningen på flyplassen i Dallas gjorde at alle ble rørt til tårer.

De kaller hverandre bror og søster. Og nå når Hannah bor så nære kan de alltid støtte hverandre, sier Dawsons mor Amy til People.

[adsense2]

 

Se den utrolige rørende gjenforeningen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!