Den lille jenta gråter. Men VENT til du ser hva storebroren gjør!

1097

En av de mest slitsomme sidene ved å oppdra en nyfødt baby er den konstante gråtingen. Uansett hvor søte og gode de er, kan de også få deg til å ønske at du kunne grave deg ned i puta og late som at du ikke hører noe. Trist, men sant. Og denne søte lille babyen er ikke noe unntak.

Denne jenta begynner å gråte, og vi om det er fordi hun er sulten, trøtt eller trenger å skifte bleie, vet vi ikke, men denne familien er så heldig at de har en søt og trøstende storebror.

I det jenta begynner å gråte, kommer et annet søtt barn klatrende opp i sengen. Det er storebroren, som ikke kan være mer enn 2-3 år.

Når han nærmer seg søsteren sin, har han et stort smil om munnen, som om han vet akkurat hva han skal gjøre. Han legger seg smilende ned ved siden av henne.

storebror1

Når han legger seg ned ved siden av henne, slutter hun å gråte og roer seg ned. Hun begynner faktisk å smile også, og strekker armene sine rundt broren sin.

Disse søsknene har åpenbart et nært bånd.

Men det har så vidt begynt. Storebroren holder rundt henne og sier noe igjen og igjen, som en mantra. Førtst hører vi ikke helt hva han sier, men så skjønner vi at han sier ‘cutie babies’ (søte babyer)! Så søtt!

Av en eller annen grunn blir hun rolig av dette, og tydeligvis glad for å se storebroren sin.

storebror2

Denne storebroren er så søt! Han koser med henne og roer henne ned. Han har et hjerte av gull!

Åpenbart har dette skjedd før, for mor eller far bak kamera var smart nok til å skjønne at dette var et øyeblikk som måtte filmes. Og de hadde rett!

 

[adsense2]

 

Vi håper disse to vil fortsette å ha et sterkt bånd mens de vokser opp!
Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne søte historien med vennene dine på Facebook!