Sønnen solgte saft i 2 år for å få kjøpe en hest. Se reaksjonen når han ser mammas overraskelse i stallen!

654

Som barn bruker man å ville ha alt i hele verden: leker, godteri, husdyr og mye mer.

På noe sett trodde man at foreldrene hadde all verdens penger, og man tenkte ikke så mye på hva saker og ting faktisk kostet når man var barn. Og ble man nektet en leke ble man opprørt og begynte kanskje å gråte.
Når foreldre sier at vi må legge ned tid og jobb for å få det man vil ha, gikk man fort lei.

Det er så enkelt som at om man vil ha noe må man arbeide for det!

Se bare på denne lille gutten, Sabastian Lucas, fra Queensland i Australia. Han hadde tidlig sagt til sine foreldre at han ville ha en egen hest – og han mente alvor.

Derfor lanserte han sin egen saft han kunne selge for å tjene inn penger. Som dere sikkert vet er det kanskje dyrt å eie en hest, så Sabastian hadde en lang vei å gå.

Under to år solgte han saft og iste til venner og familie. Han sparte så mye penger han kunne, bandt annet alle sedler og mynter han fikk til jul og bursdager hvert år.

Til slutt hadde han samlet sammen rundt 25 000 kroner. Og akkurat som foreldre lovte, hjalp de han å kjøpe en hvit Welsh Mountain, som er en britisk hest i ponny-størrelse.

Ponnyen fikk navnet «Tom Boy» og ble transportert i all hemmelighet til en stall, uten at Sabastian visste nøyaktig hva hans foreldre gjorde.

[adsense2]

 

 

Men når han endelig fikk se sin hest som han hadde kjempet så hardt for? Jeg forstår at han begynner å gråte av lykke…

Se selv i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!