Den døve 3-åringen hadde ett eneste ønske til klassebildet – nå er hun skolens helt!

Dagen for klassebilde er for mange barn og ungdommer kanskje den viktigste dagen i året. Så når foreldrene til 3-år gamle Kaylieann Steinbachs hadde lagt frem noen klær hun ikke likte i det hele tatt  – da bestemte den lille jenta seg for å ta saken i egne hender.

Nå har Kaylieann stor suksess på nettet, samtidig som hun hylles som førskolens helt.

3-år gamle Kaylieann Steinbach har alltid vært en fan av superheltene Supermann og Supergirl. Men hun kan ikke høre bokstaven ”S” på grunn av sin hørselskade – så for den lille jenta heter figurene ”Pooterman” og ”Pootergirl”.

Og når det nærmet seg det årlige klassebildet på førskolen så var det ingen tvil om hva Kaylieann ville ha på seg.

– Hun så over våre klesplaggforslag, snudde seg mot oss og sa ”Pootergirl!”. Og ja, jeg kunne jo ikke argumentere mot det svaret, sier pappa Austin Steinbach til Huffington Post.

Som sagt så gjort. Kaylieann fikk velge sine egne klær – og ble fotografert i sin favorittdrakt med en Supermanndukke i fanget.

kaylieann

Kaylieanns bilde ble raskt en suksess blant klassekameratene – og nå for tiden pleier hun, til vennenes overraskelse, å komme til førskolen som alt fra Spiderman til Batman eller Anna fra filmen Frost.

– Førskolen hennes er fantastisk. De ser alltid frem til, ’dagens superhelt’ eller hva hun har valgt å ha på seg, sier Austin Steinbach til Huffington Post.

Men det er ikke bare førskolen som har blitt imponert av 3-åringen. Når pappa Austin nylig publiserte klassebildet på internettsiden Reddit så begynte det å strømme inn positive kommentarer.

[adsense2]

 

– Reaksjonene og responsen fra andre døve i samfunnet har vært utrolig. Jeg har fortsatt ikke rukket å lese alle de støttende meldingene og vennlige ordene som folk har sendt til meg. Jeg hadde aldri kunnet forestille meg hvor mye bildet av henne har rørt mennesker, sier Austin Steinbach til Huffington Post.

Del gjerne videre om du også synes at det var fantastisk at 3-år gamle Kaylieann fikk se ønsket sitt gå i oppfyllelse!