21. juli 2024

Moren farger 6-åringens hår grønt. Men se hva hun har gjort på høyre side!

Mary Thomaston fra Florida er frisør, og har spesialisert seg på uvanlige hårfrisryrer og farger. Hennes 6 år gamle datter Lyra er veldig entusiastisk rundt morens jobb, og ønsket seg et villt, fargerikt hår. Førsteklassingen klarte ikke å kvitte seg med idéen før moren lot henne gjøre det.

https://www.instagram.com/p/BJUELzqAgwj/

«Jeg sa til datteren min at jeg kunne gjøre det når skolen godtok det – og det gjorde de,» sier Mary, «Lyras hår er allerede veldig lyst, så jeg trengte bare å putte farge i det. Jeg advarte henne mot å barbere siden, fordi jeg trodde hun kanskje ville angre, men hun elsker det!»

Frisøren la ut to bilder av den glade 6-åringen med havfruehåret. Men bortsett fra komplimenter, har moren også fått hard kritikk. Folk mener at Mary kan «forgifte» datteren sin, men den utdannede frisøren bruker kun ufarlig, ikke-giftig og ikke-permanente hårfarger til barnet sitt. I tillegg kritiserer folk skolen til 6-åringen, siden de lar en barneskoleelev gå med en så uvanlig hårfrisyre.

 

[adsense2]

 

Moren skjønner ikke hvorfor folk kritiserer dem så mye: «Hvis du vokser opp med et uvanlig farget hår, vil folk fortelle deg at det er barnslig, men hva så om det er det? Jeg synes vi bør la barna ha det gøy mens de er unge. Hvem vet hvilken jobb Lyra får seg. Innen mange jobber er det ikke lov å ha unaturlig hårfarge. Når man tenker på det, så er kanskje denne unge alderen perfekt til å eksperimentere med hårfarge.»

https://www.instagram.com/p/BJZPgB3AtBy/

Hva synes du om hårfargen? Jeg synes det er skikkelig sprekt og morsomt!

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!


[widget id=»text-13″]