Her er et ENKELT triks som hjelper deg med å holde fluer unna hjemmet!

8517

Om sommeren har man gjerne ei verandadør eller et vindu åpent, for å lufte inne i huset, men da kommer også fluene inn. Nå når det begynner å bli høst, kan også fluene snike seg inn i huset for å slippe den kalde luften utenfor. Da kan du bruke dette trikset, som vil kvitte seg med dem for godt. Ingen liker å bruke en hel ettermiddag på å jage fluene.

Det eneste du trenger for å bli kvitt dem, er sitroner!

Skjær 3-4 sitroner på midten, og legg dem i ovnen over natten. Ikke glem å la døra stå åpen. Neste morgen lukker du ovnsdøra, og setter ovnen på omtrent 100 grader. Ikke tenk på at du skal bake sitronene, tenk heller på at du skal spre den friske duften rundt i hjemmet. Når du merker at sitronene har myknet helt, er det bare å kaste de i søpla.

[adsense2]

Du kommer til å nyte sitronduften i flere dager etterpå, og det vil ikke fluene!

I tillegg er naturlige triks alltid bedre, billigere og enklere enn å bruke kjemikalier.

Gjerne del denne med vennene dine på Facebook, og ikke glem å se videoen nedenfor!