Mammaen dokumenterer hvordan det VIRKELIG er å sove med en baby – forbered deg på latterkrampe!

1652

Alle dere mødre og fedre der ute vet hvor koselig det kan være å kose med barnet sitt før man legger seg om kvelden. Babyer er som små teddybamser som lukter godt (for det meste), og holder deg varm om natta. På den andre siden, når disse små ikke føler for å sove – er det ikke så fantastisk. Denne ærlige moren viser den hysteriske virkeligheten av hvordan det virkelig er å prøve å få litt søvn med den lille ved din side.

Esther Anderson, skaperen bak den suksessfulle mammabloggen, Story of This Life, bestemte seg for å vise fansen hennes hvordan morgenrutinene hennes er. Dette skriver hun:

«Hver morgen sover babyen min med meg i senga et par timer før hun våkner og vil spise. Og hver morgen spør jeg meg selv hvorfor jeg bare ikke la henne i barnesenga i stedet… Så denne morgenen tok jeg med meg mobilen og dokumenterte hvordan baby-alarmen min er. Jeg tror ikke jeg er alene med denne…»

Den oppriktige moren holder kameraet mot spedbarnsdatteren din slik at verden kan se hva en baby er i stand til. Helt ærlig, denne kvinnen er heldig som ikke trenger å sy sting hver dag!

Her er noen av barnets signatur-bevegelser om morgenen:

1. «Pirkeren»

baby1

Esthers datter vet virkelig hvordan man graver etter gull! Denne babyen har virkelig ingen problemer med å stikke fingrene rett inn i morens nese!

2. «Klaskeren»

baby2

Det virker ikke som at denne babyen vil skade moren, men hun kan virkelig slå!

3. «Tvunget kyss»

baby3

Det er alltid koselig å få et nuss av barnet sitt, men man vil gjerne være bevisst når det skjer! Hvis ikke kan man bli utsatt for en situasjon med mye sikkel…

[adsense2]

4. «Luggeren»

baby4

Denne lille babyen vet virkelig ikke hvordan dette føles, men alle som har vært med en baby vet at de kan lugge!

5. «Øyenstikkeren»

baby5

Babyen spiller et farlig spill med denne bevegelsen. Forhåpentligvis brukte ikke moren kontaktlinser! Hvis jeg var henne, ville jeg vurdert å ha på dykkemaske…

6. «Det som ikke skal nevnes»

Denne vil vi ikke si noe om. Du er bare nødt til å se hva som skjer på slutten for å finne ut av det!

 

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!