Barnelegen klarte ikke å holde seg, og skrev hva hun mener om vaksinering. Her er hun så ærlig!

6134

Redaksjonen for portalen «Mums from London» fikk et brev fra en polsk lege som kommenterte en artikkel om vaksinasjoner som hadde blitt publisert på nettsiden deres. Dette skrev hun:

«Jeg vil med noen få ord takke for artikkelen om vaksinasjoner. Det er ikke mange som har motet til å rapportere fakta nå for tiden når den store anti-vaksinasjonskampanjen pågår.

Jeg er barnelege. Jeg sluttet å skrive om dette emnet på Internett for en stund siden da det ikke oppnådde noe. Folk hører ikke lengre på leger. Folk fornærmer oss og mistenker oss for å være i samarbeid med store legemiddelfirmaer. Jeg aksepterte foreldrene til uvaksinerte barn i min praksistid i to år, helt til fredag den 21. mars i 2014, da det kom to mødre med sine døtre i venterommet til kontoret mitt. Døtrene var 10 år gamle Ola (moren hadde besluttet rett etter fødselen at hun ikke skulle vaksineres) og tre uker gamle Zuza (hun hadde fått vaksinering mot tuberkulose og Hepatit B, som er standard innen de tre første dagene i livet).

Ola hadde kraftig hoste, og moren hennes hadde kommet for å få en legeerklæring slik at hun kunne være hjemme og ta vare på barnet. Hun var veldig opptatt, så hun hadde ikke bestilt time, men heller bare satt seg på venterommet. Zuza besøkte kontoret mitt for første gang. 11 dager senere lå hun på sykehuset med alvorlige pusteproblemer på grunn av kikhoste, en sykdom som hun ikke hadde blitt vaksinert mot, som Ola hadde gitt henne i venterommet mitt.

[adsense2]

For Ola var det en normal hoste, selv om den var slitsom, men for nyfødte Zuza innebar det nesten et møte med døden. På grunn av dette tar jeg systematisk bort pasienter hvor foreldrene har sagt NEI til vaksinasjon fra min pasientliste. Jeg byr dem inn på en samtale, og gjør et siste forsøk på å få dem til å endre mening, og etter det ber jeg dem om å bytte lege. Beslutningen om å ikke vaksinere er så klart foreldrenes beslutning, men de har ingen anelse om at deres syke barn er en vandrende morder av nyfødte barn, barn under stadig behandling av et dårlig immunforsvar, barn med nedsatt motstandskraft og mange andre barn. Alle disse barna sitter i venterommet mitt. Livene deres er viktigere enn hva visse har lest på Internett eller hørt fra en venninne.

Jeg er gald for at man fortsatt kan lese om fornuft på Internett, og jeg håper at denne vanvittige trenden  om å ikke vaksinere barna sine går over snart – og at det koster så få liv som mulig.
Med vennlige hilsener.»

 

 

vaksine

Gjerne DEL denne med vennene dine på Facebook om du er enig med legen!