Dommeren blir imponert over sangstemmen. Men når han snur seg, blir han SJOKKERT over hvem det er!

Billy Gilman har ikke gitt opp sin lidenskap for sang.

Den tidligere barnestjernen hadde allerede fått kontrakt med et stort plateselskap da han var 12. Han er mest kjent for sin første single “One Voice,” som ble top 40 hit på Billboard Hot 100 og en Top 20 hit på the Billboard Hot Country låtliste i 2000. Han ga ut fem album, hvor én av dem solgte til dobbel platina i USA.

Billy ble mindre populær når han ble voksen, men da han var på audition for sesong 11 av The Voice, så kjente dommerne ham igjen. I videoen under synger Billy Adele’s “When We Were Young” og viser samme ferdigheter og ekspertise som han gjorde da han var barn — men nå er han mer moden og har sin egen unike stil.

[adsense2]

Det tar ikke lang tid før to av de fire dommerne, Adam Levine og Miley Cyrus, blir imponert over talentet hans og snur stolene rundt.

Etter en uforglemmelig audition, forklarer Billy at i tiden han har vært borte fra rampelyset, så har han endelig funnet sin stil. Alle dommerne håper nå at han skal velge dem som sin personlige veileder.

“Å endelig få være her og synge på den måten jeg virkelig ønsker, og å endelig få stå foran dere er virkelig en ære.”

Til slutt er det Adam Levines oppmuntrende ord som får Billy til å velge ham som sin veileder. Jeg har en følelse av at de kommer til å nå langt i konkurransen.

Se audition her og DEL hvis du også ble imponert over dette talentet!