Legg disse tre ingrediensene i kaffen din! Etter bare to slurker, vil du ha en raskere forbrenning enn noen sinne!

82295

Vi alle er glade i kaffe, spesielt om morgenen før vi reiser på jobb eller skole. Men ikke alle er klar over at inntaket kan gi oss ulike helsefordeler.

Kaffen kan faktisk øke forbrenningen din og gi deg mer energi gjennom dagen.

Til tross for det, er det kun et fåtall som vet at man kan forvandle favorittkaffen sin til en forbrennings-booster, og en potensiell fettbrenner! Alt du trenger å gjøre er å tilsette noen ekstra ingredienser i kaffen din, og den vil hjelpe deg med å forbrenne de ekstra kiloene, uten å endre kostholdet eller livsstilen din!

 

[adsense2]

 

 

Disse tre mektige ingrediensene trenger du:

1. Kokosolje
Kokosolje er et ekte, naturlig mirakel, som har et stort bruksområde. Oljen inneholder fettsyrer, som umiddelbart sendes til leveren gjennom fordøyelsessystemet, og blir enten gjort om til energi, eller gjort om til ketonlegemer som gir energi, i stedet for fett. Kokosoljen gjør at kroppen forbrenner fett raskere og mer effektivt.

2. Honning
Honning er rik på sukker, som man trenger for å få energi. Dessuten er det rikt på vitamin B6, folinsyre, vitamin C, niacin, og riboflavin, i tillegg til et stort antall mineraler, som jern, kalsium, natrium, zink, kalium og fosfor.

3. Kanel
Kanel er et skikkelig fordelaktig, anti-inflammatorisk middel som bekjemper betennelser i kroppen, og på grunn av sine antioksidantegenskaper, nøytraliserer skader.

Her kan du se hvordan du bruker disse bemerkelsesverdige og naturlige ingrediensene som øker forbrenningen din når du drikker kaffe:

Du trenger:
– 1,5 – 2 dl kokosolje
– ½ ss honning
– 1 ts kanel
– 1 ts kakao (valgfritt)

Bland ingrediensene i en glasskrukke, og sett den i kjøleskapet.

Hver morgen kan du legge en teskje eller to av blandingen i den nytraktede kaffen din og nyte det! Husk å rør godt.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!