Historien hans, sangen hans, stemmen hans – dommerne hadde ikke annet valg enn å GRÅTE!

489

Noen ganger når man hører en sang, kan man bli helt hekta på den catchye teksten og melodien – men det beste av alt er når man blir rørt av sangerens stemme. Emmanuel Kelly er en av de med en slik stemme. Hans versjon av John Lennons Imagine – og ikke minst historien hans – rørte alle dommerne i X Factor Australia.

Emmanuel og broren hans, Ahmed, vokste opp i et barnehjem i Irak. På 90-tallet ble de funnet forlatt i en skoeske. Begge guttene hadde flere skader som resultat av det krigsherjede området. En kvinne fra Children First Foundation i Australia tok med seg guttene til Australia for å få dem operert. Hun ble så sjarmert av guttene, at hun adopterte dem.

emmanuel1

Med støtte fra familien, Ble Emmanuel en selvsikker sanger, og prøvde seg på X Factor. Hans opptreden ble så populær at til og med Yoko Ono la merke til den. Hun tweetet ham og skrev:

«Thank you, Emmanuel. You sang beautifully! Thank you! John would have been proud of you. Thank you, thank you, thank you. Love, Yoko»
(Takk, Emmanuel. Du sang vakkert! Tusen takk! John ville vært stol av deg! Takk, takk, takk! Hilsen, Yoko)

[adsense2]

Emmanuels bror, Ahmed, viste også et stort talent, da han representerte Australia i London Paraolympics 2012 og i Rio Paraolympics i 2016. Det er tydelig at disse guttene ikke har lat seg stoppe, til tross for alt de har vært utsatt for. Emmanuel håper at han kan inspirere andre unge som har hatt det vanskelig.

emmanuel2

Emmanuel fortsette i dag drømmen sin ved å synge og turnere. Nylig var han også på årets Emmy Awards, hvor han møtte flere av Hollywoods store stjerner.

Gjør klar lommetørkleet, og se selv i videoen nedenfor! Gjerne del denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!