Bilmekanikeren ser noe som krabber langs motorveien. Og når han ser nærmere så er det en BABY!

I 2014, så kjørte en bilmekaniker fra Georgia ned motorveien da han la merke til noe langs veien. Det han så var noe som  krabbet farlig nær motorveien.

Bryant Collins stoppet bilen, gikk ut og så at det var en liten baby som var sekunder fra en katastrofe på motorveien, helt alene. Bryant var i fullstendig sjokk.

Den sjokkerte mekanikeren løftet opp den 15 måneder gamle jenta og ringte nødnummeret. Han ble hos henne i de neste to timene.

Når babyen begynte å gråte så roet han henne ned ved å spille gospelmusikk fra telefonen sin.

 

[adsense2]

 

Da politibetjent Kip Thomas ankom stedet kunne han ikke tro sine egne øyne. Det viste seg at jenta hadde klart å krabbe gjennom skogen, 300 meter hjemmefra. Faren til den lille jenta ble arrestert.

Thomas sa at det var et mirakel “at et 15-måneder gammelt barn kan komme seg så langt unna hjemmet sitt, inn i skogen, og ende opp farlig nær en motorvei, uten å få en skramme.”

På grunn av sin heltemodige innsats, så fikk Bryant en sjanse til å bevise for verden at han har forandret seg. Den tidligere kriminelle fangen sonet 10 år i fengsel og brukte tiden på å bli en bedre mann. “Da jeg var i fengsel, så gjorde jeg et bevisst valg for å endre den jeg var, og det klarte jeg,” fortalte han WXIA.

Bryant har nå vært rusfri i over 5 år og jobber som bilmekaniker. Nå er han noe helt annet…en helt.

Vennligst DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook.