Han har laget mat til brannmennene i 15 år. Men SE hva som venter ham bak den ene brannbilen!

618

I 15 års tid har Rob Scandia laget mat til alle brannmennene i delstaten Florida, USA. Det har ikke bare vært en jobb for Rob. Hans yrkesvalg ble sterkt påvirket av terrorangrepene i USA 11 september – der Rob mistet en nære venn. Han bestemte seg da for å dedikere sitt liv til å takke alle brannmenn som risikerte sitt liv for å hjelpe ofrene for terroren.

Etter 15 år med å gi til disse brannmennene, kjente brannmennene at det var på tide å gi noe tilbake til han for å vise hvor takknemlige de var. Øyeblikket når de gir Rob hans livs overraskelse er vanskelig å ikke bli rørt av.

Den talentfulle kokken har under årenes løp skrevet ned alle sine egne oppskrifter i en bok. Dette med drømmer om å en dag gi ut en kokebok – og siden gi alle pengene til organisasjoner som hjelper brannmenn. Men som for så mange kommer det andre ting i veien. Tiden strekker ikke til og drømmer blir bare det – drømmer.

[adsense2]

 

 

Men for Rob Scandia ble drømmen virkelighet – takket være brannmennene han har dedikert sitt liv til. Se videoen under – den er så rørende!

Del gjerne denne flotte overraskelsen med vennene dine på Facebook!