Den 23 år gamle mammaen havner i koma på fødestua – da skjer mirakelet etter sykepleierens uventede beslutning!

49833

Noen ganger er det tøft å være mamma – men det innebærer også mange lykkelige stunder.
Et av de mest magiske øyeblikkene du kan oppleve er når du får holde din nyfødte baby for første gangen.
Dette var noe som 23 år gamle Shelly Cawley gledet seg veldig mye til når hun ventet sitt første barn.

Men istedet ble hennes fødsel forvandlet til et mareritt som holdt på å koste henne livet. Heldigvis fantes det en smart sykepleier på fødestua som tok en beslutning som viste seg å være livsavgjørende.

je1

Som majoriteten av alle foreldre så Jeremey og Shelley fram imot å få et nytt tilskudd i familien. Hele graviditeten gikk også slik den skulle og forberedelsene var i gang før datterens ankomst.

je2

Babyen, lille Rylan, ble født helt frisk. Men en blodpropp ble utløst under keisersnittet og komplikasjoner oppstod. Shelley falt i koma, til tross for at legene gjorde alt de kunne for å redde henne.

je3

«Legene var helt sikre på at det ikke fantes mye å gjøre. Vi trodde vi kom til å miste henne», sier Jeremy til HumanKind og fortsetter:
«Du er så utrolig glad for at ditt barn er kommet til verden… og i neste øyeblikk innser du at du må si adjø til din kone. Du blir helt satt ut.»

je4

Ashley Manus, som jobber i fødeavdelingen, ville prøve noe annerledes. «Vi vet at hudkontakten fra en mor til sin nyfødte kan være til stor hjelp, så hvorfor skulle det ikke fungere den andre veien og?», tenkte Ashley.

je5

Sykepleieren tok det nyfødte barnet og la Rylan på Shelley sitt bryst. «Jeg håpet at Shelley fremdeles var der ett sted, slik at hun kunne kjenne sitt barn og høre hennes hjerte, og la morsinstinktene våkne», forklarer sykepleieren.

je6

Men så snart babyen Rylan ble plasser ved sin mor, sovnet datteren. «Vi kilte henne og lekte litt med henne. Etter 10 minutter ga Rylan ifra seg et høyt skrik», forteller pappen Jeremey.

je7

Da skjedde det utrlig.
«Vi så at hjertemonitorens sifre skjøt i høyden. Rylans skrik hadde våknet Shelley på noen måte».
«Hun førte Shelley tilbake til livet og det var tydelig at min kone tok opp kampen. Det føltes ut som at jeg fikk Shelley tilbake2, sier Jeremey til HumanKind.

je8

Snart ble tilstanden hennes stabilisert.

Etter en uke i koma våknet den 23 år gamle moren opp og fikk holde sitt barn for første gang. «Jeg stirret på Rylan sitt ansikt og tenkte at hun var det vakreste barnet i verden», sier Shelley og fortsetter:
«Jeg vet at hver mor synes det, men vi hadde et spesielt bånd etter alt som hendte.»

 

[adsense2]

 

 

je9

Etter noen måneder kunne familien endelig begynne å leve et vanlig familieliv igjen. Når Rylan feiret sin første fødselsdag så Shelley tilbake på et vanskelig år. «Forrige året kjempet jeg for mitt li, og nå har jeg en helt fantastisk liten datter», sier Shelley.

je10

«Og når hu blir gammel skal jeg fortelle henne om at det var hun som reddet livet mitt», sier Shelley.

je11

Shelley og Jeremey Cawley kunne ikke være mer lykkeligere for sitt lille mirakel, som til tross for alle odds fikk en lykkelig slutt!

Den lille familien beseiret døden sammen, mye takket være en smart sykepleier.
DEL gjerne denne historien videre om du vil hylle sykepleierne som hver dag redder liv!