14. juli 2024

Når moren mistet babyen, la hun vekk barnesengen på loftet. Det politimennene spør om år senere får henne til å gråte!

Samantha Hudgens Swaney fra Conyers i USA organiserte et loppemarked foran huset sitt når politiet stoppet henne. De spør om hva kvinnen drev på med:

[adsense2]

«På lørdag morgen hadde min mann og en venn av oss et loppemarked foran huset vårt. Når en politibil kom utenfor klokken 7:45 tenkte jeg først at han ønsket å se min tillatelse. Men han smilte bare stort og lurte på om jeg hadde noen barnesenger til salg. Han og hans kollega hadde nettopp vært hos en familie i nød, og det hastet nå med en barneseng til en kvinnens tre måneder gamle baby. Politiet var bare på reise da de så noen sette ut møbler utenfor huset sitt. Heldigvis hadde vi en helt splitter ny, aldri brukt sprinkelseng oppe på loftet.»

«For noen år siden mistet vi vår første baby under fødselen, og jeg klarte ikke skille meg med sengen selv om vi aldri fikk bruk for den. Nå nølte jeg ikke – vi ga politiet sengen, sammen med en madrass fra loftet. De to uniformerte hadde allerede gjort så mye denne morgenene. De hadde reddet livet til et lite spedbarn, og hjulpet barnets foreldre. Og nå fikk de meg til å gi slipp på en av de store tingene jeg har holdt fast ved minnet om det alt for korte livet til min døde sønn. Jeg er evig takknemlig for å ha slike politimenn i byen vår!»

For en fantastisk fin ting av politimennene å gjøre! DEL dette om du er enig!


[widget id=»text-13″]