Dette sier føttene dine om personligheten din. Jeg ble SÅ overrasket over hvor bra det stemmer!

148657

 

Hendene dine kan fortelle mye om deg. Men det samme gjelder føttene. Formen forteller litt om personligheten din.

Den romerske foten

fot2

Med den romerske foten, har stortåen og den andre tåen samme lengde. Personer med denne fotformen anses som veldig sosiale og utadvendte. De hater å sitte stille i lange perioder. Dessuten liker de eventyr og elsker å reise og oppleve andre kulturer. De er ofte eksentriske og liker å være midtpunktet. Profesjonelt er de ofte veldig fremgangsrike. Kjærlighetslivet deres er veldig lidenskapelig.

Den lange foten

Her er tærne ofte veldig små. Personer med disse føttene er veldig flinke til å holde på hemmeligheter. Men de har ofte humørsvingninger som skaper problemer for dem selv og for andre. Dessuten elsker de å kose seg med partneren sin og finne på morsomme ting.

Den greske foten

fot3

Her er den andre tåen lenger enn stortåen. Disse menneskene er optimister og ganske temperamentsfulle. Disse type menneskene tåler ikke så mye stress, men når de møter vanskeligheter i hverdagen så finner de alltid en måte å løse problemet på. De hjelper alltid til hvis de kan. I sengen er de ganske dominerende. Det er også tilfellet på arbeidsplassen.

Bondefoten

fot4

Mennesker som har samme lengde på alle tærne anses som mer reserverte. De er veldig pålitelige og samvittighetsfulle. Orden og renslighet er viktig for dem. Personer med bondeføtter tar beslutninger på en rasjonell måte. De tillater seg sjeldent å styres av følelser.

 

[adsense2]

 

Men det finnes en annen ”fottest” som gir deg svar om din personlighet:

fot5

Du kan skille lilletåen din fra de andre.

Hvis du kan strekke lilletåen bort fra de andre fire, da er du veldig eventyrlig og du hater å kjede deg. Men disse menneskene jukser visst mer enn andre.

Du kan ikke skille lilletåen fra de andre.

Hvis du ikke kan gjøre dette, da er du et veldig strukturert menneske og setter pris på organisering. Du liker rutiner og ikke forandring.

Nå vet du hvorfor du har den foten som du har.

DEL gjerne artikkelen med venner og beskjente på Facebook!