Hun ser inn i drømmehuset sitt. Men når hun snur seg får hun SJOKK!

914

I 2013 ventet Al og Lisa Marie en datter, men det var en ting de trengte før Lisa fødte, og det var et nytt hjem med større plass til deres voksende familie.

Midt under graviditeten påbegynte paret den lange prosessen med å finne et hus, i delstaten sin, Florida. Det var et hus paret så på, som Lisa falt for med en gang. Hun mente at dette huset var for dem, men at hun ville få for store forhåpninger.

 

[adsense2]

 

Etter en lang dag med kikking på andre hus, hadde paret dratt tilbake slik at Lisa kunne se på drømmehuset sitt en gang til. Al tok med seg kameraet for å filme alt – han hadde nemlig ordnet en kjempestor overraskelse for Lisa.

Når Lisa står og ser innover i huset gjennom vinduet, aner hun ikke at mannen hennes allerede har kjøpt huset en uke i forveien. Reaksjonen når han roper på henne og holder opp nøkkelen, er helt utrolig! Og vi er så glade for at han fanget dette øyeblikket på film!

Overraskelsen kunne ikke vært bedre – se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!