13. juli 2024

27-åringen kollapser på toget. Når hun våkner, finner hun DENNE lappen ved siden av seg.

Den 27-år gamle Eleanor Fairfield som kalles Ellie, var på toget på vei til et familietreff i London. Før toget hadde kommet frem til stasjonen kollapset Ellie plutselig og helt uventet i togvognen.

tog1

 

[adsense2]

 

Da hun kom til bevissthet befant hun seg på sykehuset, uten å vite hvordan hun hadde kommet seg dit. Hun så forvirret rundt seg og fant en lapp som lå ved siden av henne:

tog2

«Hei Eleanor,

Jeg håper at du føler deg bedre når du leser dette. Du hadde et anfall på toget som gjør at du nå føler deg helt utmattet. Du skadet ikke hodet ditt, men jeg tråkket på benet ditt ved et uhell fordi jeg ikke så deg til å begynne med. Jeg beklager!

Jeg er lei for at jeg ikke kunne bli hos deg, men her er en kaffe så du kan kvikne til litt og 10 pund til taxi så du kommer deg trygt hjem. Jeg hadde dessverre ikke mer kontanter på meg, så jeg håper ikke at du bor så langt unna.

Jeg ringte en av kontaktene på telefonen din, ambulansen er på vei og togpersonalet passer på deg. Jeg ønsker deg alt det beste og god bedring.

Beste hilsen, Tom »

tog3

Ellie fikk et epileptisk anfall på toget og ukjente Tom tok seg av henne. Ellie ble så rørt av lappen han skrev at hun la det ut på Facebook med denne meldingen: «Jeg har fått tilbake troen på menneskeheten! Tusen takk til alle som hjalp meg i går kveld – en spesiell takk til «Tom». Jeg håper jeg finner han så jeg kan betale tilbake pengene og si TUSEN TAKK! »

tog4

Ellie har fortsatt ikke klart å få tak i redningsmannen, men hun håper fortsatt at hun vil få muligheten til å takke ham personlig: «Det var så snilt av ham! En ting er å hjelpe mennesker, men alle de andre små tingene som Tom gjorde var virkelig noe spesielt. »

[widget id=»text-13″]