Juryen blir sjokkert av den nervøse 12-åringens valg av låt – sekunder senere får de gåsehud!

98129

Er det ikke fantastisk hvordan de største stemmene noen ganger kommer ut av de minste kroppene?

Beau Dermott er en liten, 12 år gammel jente. Hennes framførelse på «Britain’s Got Talent» er gjort på en av de største scenene. Det er derfor forstålig at Beau er en smule nervøs før hun går på scenen, og presset letter ikke når hun forteller sitt vanskelige valg av låt. Hun velger nemlig å synge «Defying Gravity», fra den populære musikalen Wicked. Når juryen hører dette blir de, og de andre i salen, stille…

[adsense2]

Men til tross for nervøsiteten i starten er det som om Beau ikke har gjort annet enn å stå på en scene og synge hele sitt liv, når musikken først drar igang. Det kreves både en stor stemme og en ekstraordinær innlevelse for å klare dette – og jeg trodde aldri en 12-åring kunne synge så vakkert!

Se den utrolige framførelsen i videoen under og DEL dette med vennene dine på Facebook!