Mammaen skal ut på jentekveld. Brevet hun skriver til sin mann? Jeg ler så jeg rister!

990

Det er vakkert å få barn, men det kan også være mye arbeid. Den unge, amerikanske Meghan Oeser elsker sin mann og sine barn over alt annet på denne jorden. Likevel ser hun fram til en helg hun skal nyte med sin venninner.
Heldigvis for Meghan har hun ikke mistet sin sans for humor i alt arbeidet, og hun skriver derfor dette fantastisk morsomme brevet med instrukser til sin mann før hun reiser på tur med jentevennene sine.

vask1

«Et brev til min mann når jeg reiser på tur med jentevennene mine.

(Advarsel: stygt språk)

Min kjære mann.
Jeg skriver disse linjene med kjærlighet, ikke av frykt. Jeg ønsker å gå over et par ting før du begir deg ut på denne helgen alene… med de andre.
Uansett om det er natt, frokost eller et tidspunkt under lunsjen: du vil tro du har havnet i helvete. Djevelen selv blir for deg bare en utstoppet bamse.
Først det viktigste:
Når du kommer hjem fra jobb kan alt virke ganske ufarlig. De andre klemmer deg og er for det meste glade for å se deg. Men jeg lover deg: det vil ikke vare lenge. Uansett om det er fri fra skolen eller ikke.. dette er kjent som helvetes-timen. De vil krangle om alt, Quinn og Penny. Sannsynligvis er Penny iført prinsesse Elsas kostyme, og Penny er opprørt over at hun BARE vil bli kalt » prinsesse Anna». Penny vil prøve å sloss for å ikke gå i sengs senere, men dette skal jeg komme til.

vask2

Middagen kommer til å suge. Bailey vil ha pizza, mens Harper vil ha pølser. Quinn gråter allerede fordi hun hører ordet pølser, og kommer til å insistere på makaroni og ost. Men ta den osten i lilla pakning, ikke den hvite eller gule. Siden vi sannsynligvis ikke har den osten hun vil ha, kommer hun og til å insistere på toast istedet. Du blir nødt til å kaste makaroni og osten fordi Baily fikk vondt i magen etter å ha spist den oransje osten, og Harper foretrekker den hvite. Du vil også glemme Harper fordi hennes venn Lily «uventet» dukket opp, så de forsvant ut for å leke. Alle kommer til å spise frokostblanding til middag, og Lily kommer til å komme inn for å spørre om plaster når hun har slått seg.

Du kommer til å ha lyst til å sette deg ned å slappe av etter middag/frokost, men jeg advarer deg mot dette. Det vil bli stille… VELDIG stille. Dette er når du innser at treåringen har sovnet en eller annen plass. IKKE la treåringen sovne. Da er du på tynn is. Hun kommer til å være helt våken fram til minst midnatt om du ikke er forsiktig. Med tanke på at du må legge deg tidlig og skal stå opp klokken 5 neste morgen, advarer jeg deg mot dette. Vi fortsetter…

[adsense2]

Lily er fortsatt der. Du lurer på hvor i all verden foreldrene hennes er. Det er ikke vits å gjette. Jeg har ikke møtt foreldrene hennes enda engang.

vask3

Leggetid…
Lykke til, kompis!
Pyjamas. FAEN ta pyjamas. Ikke engang PRØV å gi Penny noe annet enn en nattkjole. Hvis du ikke finner en nattkjole til Penny, burde du faen meg lete videre. Hun kommer til å spørre om Minni Mus nattkjolen, men så fort du tar den på kommer hun til å skrike av seg øynene fordi ermene på kjolen helt tydelig er så JÆVLIG lite komfortable. Bare finn den med prinsesse Elsa. Det er store sjanser for at den er skitten som fy, men hvem bryr seg, det er hun også. Jeg kan ikke huske sist jeg vasket henne med såpe engang.

La Penny sove på sofaen med deg, selv om jeg er helt sikker på at du kommer til å la henne sovne før leggetid for å få stillheten tidligere uansett.

vask4

Quinn, Harper og Baily er veldig lett å få i seng. Men vent. Når de ligger i sengen kommer de til å insistere på at munnene deres er så tørre at det kommer til å late som de har krysset Sahara uten vann. De kommer til å komme ned igjen, en etter en, hvert jævla 5 minutt… for å hente vann. Ikke la NOEN bruke Quinn sin rosa prinsesse Elsa kopp. Om hun ser dette, kommer helvete til å bryte løs. Du kommer til å ta med deg Penny opp i sengen, og tro det er en god ide. Ha ha ha ha! Du kan like gjerne ligge ved siden av djevelen selv.

Bare forsøk å få henne i seng. Gi henne en iPad. Dette vil redde livet ditt, jeg lover. Bare husk på å skru ned volumet, samt lysstyrken på skjermen. Når vi snakker om lysstyrke, ikke glem duftflasken vi har. Fyll den opp med to dråper av «fersken og ro», en dråpe lavender og en «stress gå bort». Om hun oppfører seg helt jævlig, legg til litt frankincense olje. Sett lampen på LILLA. Kjære vene, husk virkelig å sette den på lilla. Hvis du setter den på blå, kommer hun til å få helt fnatt. Ikke glem koppen hennes. Hun kommer til å drikke litt, også be deg om å ta koppen. Hun vil du skal sette koppen på nattbordet. Så vil hun rope på deg hvert 5 minutt for å få mer drikke. Så kommer hun til å rope på deg IGJEN sånn at du kan sette den jævla koppen tilbake på nattbordet. Hun kommer så til å våkne opp igjen, klokken tre på natten, og si at noen har stjålet koppen hennes. Bare fyll den dritten opp igjen, be til gud og håp at hun sovner etter dette. Og ikke glem VIFTA! Den jenta svetter som hore i kirken om natten.

vask5

Frokost! Ha, like morsomt som middag… kanskje verre. Drikk kaffe. MASSE kaffe. Du kommer til å trenge det. Penny vil ha frokostblanding, eller toast. Pass på at hun får VELGE SKJEEN SIN SELV. Sjansene er at Quinn kommer til å ha den BESTE skjeen, og Penny kommer til å overbevise deg om at du har gitt henne den dårligste skjeen i verden. Noen ganger gir jeg henne en gaffel og viser henne fingern. Frokost er så jævlig at du kommer til å glemme å spise og istedet gå inn i sjokk av all koffeinen som er i blodet ditt.

Det er snart lunsj. Begynn å drikke nå.
Gjenta, pust, gjenta. Ser deg på søndag!

Og, forresten, om du tror du kommer til få gjort NOE produktivt denne helgen, lykke til! Quinn gråter hvert 5 minutt, og Penny går opp i flammer hvert 4.5 sekund. Hun kommer til å trenge mye drikke, noe som gjør at hun trenger å gå på do så å si hele tiden. Noen ganger klarer hun å gå selv, men for det meste er hun helt ubrukelig og kommer til å grine og mase om alt. Åh, og siden du fikk meg til å bli kvitt nesten alle flaskene og koppene deres, som gjør at jeg bare har 2 igjen… vell, hun kommer til å miste begge to. Lykke til med å finne de jævlene!

Kyss,
din kone!»

DEL dette morsomme brevet med vennene dine på Facebook! Unger er virkelig mye jobb!