13. juli 2024

Den 11 dager gamle babyen søker varme hos sin bror. Men kort tid etter kan ikke legene gjøre mer for han.

Brandy Guettler og Tommy Meyer fra Fort Pierce, USA, opplevde stor lykke. 18.august ble de foreldre til to nydelig sønner. Tvillingene, Hawk og Mason, er fylt med kjærlighet. Og bare 11 dager etter fødselen gjør de foreldrene stolte da de poserer for dette bildet – Hawks og Mason omgir hverandre i en klem.

brodeklemmer

«Det var første gang de rørte hverandre, og i det øyeblikket Mason følte Hawk la han armene rundt han og smilte,» sier mor Brandy om dette uforglemmelige øyeblikket. Men dessverre er den ene tvillingen rammet av en tragisk diagnose: Hawk ble født med en medfødt misdannelse i mellomgulvet, noe som fører til at organene hans trenger inn fra magen i brysthulen. Venner og familie er bekymret for barnets liv, men gir mye støtte. Og det gjør også fremmede mennesker på Internett etter at det sjarmerende bildet av de to har rørt tusenvis.

[adsense2]

Brandy og Tommy er takknemlig for all støtten og medfølelsen tvillingene får, men de må dessverre dele en trist nyhet på Facebook etter en stund. Hawk døde, og forlater sin bror, hans foreldre og hele internettsamfunnet i sorg. Vi kondolerer.

Selv om Hawk og Mason ikke fikk leve hele livet sammen, er Brandy og Tommy veldig takknemlige for det korte øyeblikket med ømhet som tvillingene var istand til å oppleve sammen.

DEL dette rørende bildet med vennene dine på Facebook!


[widget id=»text-13″]